Фото - Розвиваючий килимок Canpol babies для гармонійного розвитку малюка

Розвиваючий килимок Canpol babies для гармонійного розвитку малюка

купити розвиваючий килимок

   Народження крихітки – це радісна подія до якої батьки готуються усі дев’ять місяців. Купуючи одяг, ліжечко візочок, варто пам’ятати, що з перших хвилин життя, крім їжі та тепла малюк потребує  гармонійного розвитку. 

 

   Від народження й до шести місяців –  період становлення емоційно-особистісного спілкування дитини з рідними. В малюка активно розвивається зір, слух, тактильні відчуття, дитина щодня дізнається щось нове. Знайомство зі світом найкраще відбувається у формі гри. 

   Для діток, які ще не вміють сидіти й повзати, розвиваючі килимки справжній must have.  Фахівці ТМ Canpol babies створили контрастний розвиваючий килимок з колекції Sensory Toys. Іграшка поєднує чорний, червоний та білий кольори – саме їх малюк починає  розрізняти найперше. Уявіть, відчуття маленької людини для якої світ поступово стає кольоровим! Спочатку дитина лише спостерігатиме за різноманітними брязкальцями, які йдуть в наборі з килимком. Пізніше, тягнутиметься ручками до брязкалець, щоразу покращуючи координацію рухів. А коли почне перевертатися на животик, то завдяки різноманітним текстурам килимка, розвиватиме тактильні відчуття. 

   Навіть, якщо в кімнаті прохолодно, немає потреби стелити додаткове покривало під розвиваючий килимок: іграшка має утеплений шар, що захищатиме крихітку від переохолодження.

Килимок оснащений брязкальцями та безпечним дзеркальцем. Починаючи з 2-місячного віку малюки починають проявляти інтерес до свого зображення.

Дзеркальце для малюка - це не просто черговий елемент розваг, а важливий механізм пізнання себе.
Вивчаючи себе у дзеркалі, малюк проходить етапи:  

  • розвитку сприйняття
  • емоційної оцінки
  • знайомства з власним тілом

Розвиваючий килимок Sensory Toys сприяє розвитку:

  • зору - завдяки червоному та чорному кольорам, які новонароджені бачать одними з перших.
  • дрібної моторики - завдяки елементам, які легко брати ручками.
  • слуху - завдяки елементам, що шурхотять

Велике безпечне дзеркальце - заохочує малюка лежати на животику та підіймати голівку..

Розвиваючий килимок подарує батькам трохи вільного часу: поки малюк гратиметься на килимку, він буде зайнятий й не потребуватиме уваги. 

 

Коли дитина підросте, розвиваючий килимок буде зручним, теплим ігровим майданчиком. Яскраві кольори та різноманітні текстури приваблюватимуть дитину й в старшому віці. Розвиваючі килимки рекомендовані діткам від 0 до 3-х років. У нашому інтернет-магазині Ви можете купити безпечний та якісний розвиваючий килимок ТМ Canpol babies Sensory Toys, який забавлятиме й розвиватиме малюка з перших місяців життя.