Фото - Розвиваючий столик  - подарунок на перший День Миколая

Розвиваючий столик - подарунок на перший День Миколая

Що подарувати дитині на перший в її житті День Святого Миколая? Звичайно іграшку! А щоб подарунок був не просто гарним, а й корисним обирайте іграшку відповідно віку дитини.

Однорічний малюк активно досліджує  світ. Його увагу привертають яскраві кольори.  Дитина із задоволенням грається кубиками, сортерами й  машинками.  А от іграшки, які відтворюють різноматніні звуки, навпаки, лякають деяких малят у цьому віці.  Тому краще не ризикувати й вибрати саме розвиваючу іграшку.  Конструктори, мозаїки, сортери -  необхідні для розвитку дрібної моторики рук, яка відповідає за розвиток мовлення і фахівці радять починати розвивати її з раннього дитинства за допомогою іграшок.

На що звернути увагу, обираючи розвиваючу іграшку

Граючись діти обов’язково пробуватимуть  іграшку «на смак», тому якість та безпека – ось основні критерії при виборі подарунка.  Також почитайте з чого виготовлений майбутній подарунок і хто його виробник. Зверніть увагу на знаки якості, що вказані на етикетці.  Пластмасова іграшка для дітей обов’язково повинна мати ось такий знак відповідності, що свідчить про її абсолютну безпеку для малят. Надавайте перевагу вітчизняним виробникам іграшок, адже наявність сертифікатів у них легше перевірити ніж у китайського виробника.

Ігровий столик ТМ Tigres – якість перевірена часом

 

Зверніть увагу на розвиваючий столик ТМ Tigres – українського виробника товарів для дітей. Ця розвиваюча, сертифікована іграшка має оптимальну висоту для дванадцятимісячного малюка й стане чудовим подарунком для дитини. На ігровому полі столика 3 великі тематичні сектори:

  1. Сектор міні кухня з плиткою та кухонними аксесуарами, на якому дитина буде вчитися готувати
  2. Розвиваючий сектор-сортер . На кришці сектора 10 отворів різної форми для яких малюку необхідно підібрати відповідну фішку, які входять в комплект.
  3. Сектор - cтолик з кришкою. Його можна використовувати для гри з водою та піском.

Граючись столиком дитина:

  • Вивчатиме форми
  • Розвиватиме логічне мислення
  • Розвиватиме дрібну моторику рук
  • Розвиватиме уяву
  • Вивчатиме кольори
  • Розвиватиме просторове мислення

Багатофункціональний ігровий столик для дітей від ТМ Tigres - ідеальний подарунок на перший День Святого Миколая та на День народження. За допомогою столика можна розвивати й соціальні навички дитини: вчити крихітку гратися з друзями та ділитися кухонними аксесуарами чи фішками, або разом ліпити пасочки у секторі для піску. Столик продається у гарній коробці з комплектом наклейок на різні тематичні зони, а також з інструкцією з монтажу.

Замовляйте столик зі знижкою -20% та безкоштовною доставкою у нашому інтернет-магазині.

Купуйте у нас-економте свій час!