Фото - Серія машинок "Kid cars" не лише для хлопчиків

Серія машинок "Kid cars" не лише для хлопчиків

  На дитячих майданчиках усе частіше можна побачити хлопчиків, що возять ляльок у візочках та дівчаток, що граються машинками.  

  Те, що ляльки для дівчаток, а машинки для хлопчиків – застарілий стереотип, який поступово втрачає зміст серед сучасних батьків. Матусі інтуїтивно відчувають, що потрібно їхнім крихіткам  й  усе частіше купують іграшки призначені для протилежної статі.  І це правильно! Дитячі психологи запевняють що хлопчикам не потрібно забороняти гратися «дівчачими»  іграшками, а дівчаткам «хлопчачими».

  Будь-яка гра, на думку спеціалістів, є корисною для малюка, бо допомагає пізнавати цікавий світ та навчитись чогось нового. Виявляється, що дітям не лише можна бавитись іграшками, традиційно призначеними для іншої статі, а й навіть треба! Зокрема, вчені дослідили, що такі малята швидше розвиваються, є активними й згодом у житті легше справляються із різними ситуаціями. Різноманіття іграшок дозволяє дітям робити свій вибір, можливо навіть визначитися з майбутньою професією. Якщо хлопчик полюбляє гратися посудкою, можливо виросте знаменитим шеф-кухарем, а з тендітної дівчини стане найкращий слідчий.

В якому віці купити машинку

  Іграшкові машинки містять дрібні елементи, тому призначені для дітей від трьох років. Але чотириколісні іграшки цікавлять малечу у ранньому віці. Для найменших дослідників фахівці вигадали унікальну серію машинок «Kid cars».

  "Kid cars" - це невеличкі іграшки, зручні для маленьких долоньок. Машинки виготовлені з сертифікованих матеріалів, не містять дрібних деталей, тому абсолютно безпечні для дітей 1+.  Кожна машинка складається з різнокольорових елементів, тому, граючись, малюк познайомиться з кольорами.   

  Сімнадцять цікавих моделей, які можна скріплювати між собою за допомогою спеціальних кріплень.

Сертифікована іграшка вартістю шоколадки

  Машинки можна купувати окремо, або купити одразу набір, що складається з 54 іграшок. Самоскид, кран, бетоновоз, пожежна та інші моделі від яких малюк буде в захваті.

Іграшки "Kid cars" сподобаються й хлопчикам, й дівчаткам! Вартість однієї машинки лише 23 грн! А велетенський набір з 54 машинок – лише 1242 грн!

Шукайте іграшки в магазинах вашого міста або замовляйте онлайн в інтернет-магазині виробника.

Купуйте у нас – економте свій час!