Фото - Сортер – відмінна зарядка для маленьких голівок

Сортер – відмінна зарядка для маленьких голівок

  Розвиваючі іграшки – ваші помічники у вихованні малюка. Почніть розвивати крихітку з самого народження, а коли малюк стане трішки самостійнішим, пропонуйте іграшки-сортери.

    Підбираючи фігурки до отворів, малюк вчиться аналізувати і порівнювати різні за формою і розміром предмети. Така гра дає поштовх розвитку логіки, мислення, мовлення і пам'яті. Поспостерігайте за дитиною - скільки старань і посидючості потрібно йому спочатку, щоб потрапити в отвір! І кожен рух малюка стимулює інтелектуальні здібності!  

  Сортер тренує дрібну та велику моторику. Ці вміння є одними з найперших і найважливіших, які формуються і розвиваються у дітей дошкільного віку. Чим раніше малюк почне тренувати моторику, тим швидше зможе самостійно справлятися з такими речами як: застебнути гудзики або блискавку, зашнурувати шнурки, самостійно одягнутися, користуватися кухонними приладами та іншими повсякденними речами.  

  Фахівці радять знайомити малечу найперше з тваринками. Іграшка-сортер українського виробника ТМ Tіgres «Animals» вам у цьому допоможе .

  Увагу шестимісячної крихітки важко втримати. Для цього дизайнери українського бренду вдало поєднують яскраві кольори, щоб стимулювати малечу до гри.  

  «Animals» складається з  6-ти  бічних сторін з фігурами різної форми, в які, вставляються фігурки тварин. З 2-х стінок із отворами різної форми та 12 геометричних деталей.

  Щоб скласти шестигранник, дитині потрібно з'єднати його стінки, які являють собою 6 різнокольорових елементів. Крім того, в кожній стінці куба є фігурні отвори, до яких потрібно підібрати фігурки тварин відповідної форми. Підбираючи фігурки під отвори, дитина вивчає форми і кольори, вчиться порівнювати і аналізувати, розвиває пам'ять і логіку.

  Розвиваючі іграшки необхідні для розвитку інтелектуальних здібностей дітей. Не варто заміняти їх переглядом мультфільмів чи грою на планшеті. Іноді, малеча чудово вправляється в онлайн грі, а скласти пірамідку чи сортера не може. На жаль, в майбутньому крихітки в яких слабо розвинена дрібна моторика рук, погано писатимуть у школі, їх важко чітко вимовляти усі звуки. Тому в ранньому дитинстві гра з сортером відмінна зарядка для маленьких голівок.    

Купуйте сортери в магазинах вашого міста, або замовляйте онлайн!

Грайтеся та розвивайтеся!