Фото - Ігровий столик – найкращий подарунок під ялинку!

Ігровий столик – найкращий подарунок під ялинку!

Що подарувати малюку, який зустрічає свій перший Новий рік? Іграшку, що допоможе крихітці гратися та розвиватися!Щоб подарунок був корисним, вибирайте його відповідно до віку малюка.

На що звернути увагу, перед тим як купити розвиваючу іграшку для однорічної дитини

Дванадцятимісячний малюк активно досліджує світ. Дитина починає робити перші кроки, а іноді вже впевнено ходить. Гра – основна діяльність крихітки, в процесі якої малюк розвиває найнеобхідніші вміння. Торкаючись пальчиками  різних предметів, дитина розвиває дрібну моторику рук, яка відповідає за розвиток мовлення та інтелектуальні здібності. Однорічні діти намагаються скуштувати іграшку «на смак», тому усі деталі повинні бути достатньо великі. Безпека та відповідність здібностям малечі – ось основні критерії вибору іграшки.

Ви ж не хочете, щоб ваш подарунок чекав десь на полиці поки дитина підросте? Тому звертайте увагу на маркування на етикетках та пакуванні.  Для однорічних малюків обирайте подарунки з позначкою 1+. Якщо іграшка виявиться занадто складною для дитини, маля втратить до неї інтерес.Купуйте розвиваючі іграшки вітчизняного виробника компанії Тигрес. Іграшки українського бренду проходять перевірки й мають відповідні сертифікати якості.

Ігровий столик ТМ Tigres – якість перевірена часом

Зверніть увагу на розвиваючий столик ТМ Tigres – українського виробника товарів для дітей. Ця розвиваюча, сертифікована іграшка має оптимальну висоту для дванадцятимісячного малюка й стане чудовим подарунком для дитини. На ігровому полі столика 3 великі тематичні сектори:

  •     Сектор міні кухня з плиткою та кухонними аксесуарами, на якому дитина буде вчитися готувати
  •     Розвиваючий сектор-сортер . На кришці сектора 10 отворів різної форми для яких малюку необхідно підібрати відповідну фішку, які входять в комплект.
  •     Сектор - cтолик з кришкою. Його можна використовувати для гри з водою та піском.

Граючись столиком дитина:

  •     Вивчатиме форми
  •     Розвиватиме логічне мислення
  •     Розвиватиме дрібну моторику рук
  •     Розвиватиме уяву
  •     Вивчатиме кольори
  •     Розвиватиме просторове мислення

  Багатофункціональний ігровий столик для дітей від ТМ Tigres - ідеальний подарунок на перший День Святого Миколая та на День народження. За допомогою столика можна розвивати й соціальні навички дитини: вчити крихітку гратися з друзями та ділитися кухонними аксесуарами чи фішками, або разом ліпити пасочки у секторі для піску. Столик продається у гарній коробці з комплектом наклейок на різні тематичні зони, а також з інструкцією з монтажу.

Купуйте у нас - економте свій час!