Фото - ТМ Tigres виготовляє іграшкову посудку з якої можна їсти й пити!

ТМ Tigres виготовляє іграшкову посудку з якої можна їсти й пити!

   Діти люблять грати з ляльками та м’якими іграшками. Гра в доньки-матері не втрачає своєї популярності багато років. Вже у три роки дівчатка поводять себе як справжні матусі. Вони доглядають за своїми «дітками», переодягають, вкладають спати й, звісно, годують. Дитяча іграшкова посудка допоможе малечі відчути себе повноцінною господинькою. Донечка уявлятиме себе турботливою матусею, яка на власній кухні готує смачні обіди й корисні компоти для своїх малюків. Дитина із задоволенням не лише готуватиме, а й накриватиме на стіл, вчитиметься красиво й правильно його сервірувати.

  Такі тематичні ігри розвивають уяву дитини, знайомлять з правилами етикету, формують естетичне відчуття.

   Купити дитячу посудку можна в найрізноманітніших кольорових рішення та комплектаціях. Посудку для дівчинки можна купити в спеціалізованому магазині, або замовити іграшку в інтернет-магазині за акційною ціною.

  Граючись, дитина обов’язково буде вчити своїх діток на власному прикладі. Малеча захоче налити в горнятка соку чи компоту й куштуватиме його разом зі своїми  іграшковими друзями. Тому, перед тим як купити дитячий іграшковий посуд, зверніть увагу на склад та якість іграшки.

  Іграшковий посуд підлягає обов’язковій сертифікації. На іграшці, коробці чи етикетці обов’язково має бути знак відповідності. А також наступна інформація:

 

  • Назва та адреса виробника
  • Назва та адреса імпортера/уповноваженого представника (якщо товар іноземного походження)
  • Тип іграшки, її назва
  • Дата виготовлення та/або номер партії, строк придатності
  • Вікове обмеження та вікове призначення іграшки
  • Попередження та застереження щодо використання
  • Інструкція: експлуатація, умови догляду та зберігання

Іграшкова посудка ТМ Tigres для безпечного та щасливого дитинства 

   Вибираючи іграшку, враховуйте побажання дитини. Можна купити іграшковий чайний сервіз з чашками та блюдцями, або комплект з плиткою, каструльками і сковорідками. У інтернет-магазині українського виробника ТМ Tigres в розділі «Набори посуду та кухні» ви оберете іграшковий посуд бездоганної якості, який відповідає українським та європейським стандартам. 

Кавовий набір «Релакс» - новинка ТМ Tigres.   

 Красивий та яскравий дитячий посуд виготовлений із якісного та безпечного матеріалу, стане улюбленим ігровим набором для гри.

Ідеально підійде для затишного кавування на 4 персони, при цьому маленька господиня зможе в ігровій формі вивчити правила етикету і сервірування столу.  Її можна мити в посудомийній машині і розігрівати в мікрохвильовій печі.

Якщо хочете зробити сюрприз, то стильні набори посуду «Модне чаювання», «Сніданок для Ельфів» та «Ельфи на хмаринці» з підносом на якому зображені казкові ельфи, обов’язково сподобаються юній господині.

Напередодні новорічних та різдвяних свят замовляйте іграшкову посудку у інтернет-магазині українського виробника. Переходьте за посиланням, купуйте якісні іграшки з якими ваша крихітка гратиметься та розвиватиметься!

 Ростіть здоровими та щасливими разом з нами!