Фото - Топ-5 іграшок ТМ Tigres 2019 року

Топ-5 іграшок ТМ Tigres 2019 року

Гра для дитини, не просто розвага! Граючись, малюки розвиваються та пізнають світ. Ми обрали для Вас ТОП-5 пластмасових  іграшок 2019 року ТМ Tigres за версією наших покупців!

№ 1 "Mercedes-Benz Sprinter"

Очолюють наш рейтинг автомобілі з ліцензійної серії "Mercedes-Benz Sprinter" – новинка 2019 року. Це колекція авто в масштабі 1:24, аналогів якої немає на ринку України. Кожна модель має багато рухомих елементів: в машинках відкриваються передні та задні двері, може підійматися та опускатися кермо . М’які колеса автомобілів виготовлені з високоякісної безпечної сировини .

№ 2 Розвиваючий столик

Розвиваючий столик по праву на другому місці.  Ця яскрава сертифікована іграшка має оптимальну висоту для дванадцятимісячного малюка. На ігровому полі столика 3 великі тематичні сектори:

  • Сектор міні кухня з плиткою та кухонними аксесуарами, на якому дитина буде вчитися готувати
  • Розвиваючий сектор-сортер . На кришці сектора 10 отворів різної форми для яких малюку необхідно підібрати відповідну фішку, які входять в комплект.
  • Сектор - cтолик з кришкою. Його можна використовувати для гри з водою та піском.

№ 3 Розвиваюча Іграшка"Baby puzzles"

Одна з найпопулярніших ігор, якою захоплюються як діти, так і дорослі – пазли. Для дітей - це справжня магічна іграшка, коли з невеликих кольорових деталей збирають картинку чи фігуру. Розвиваюча Іграшка  "Baby puzzles" сприяє ранньому інтелектуальному розвитку дитини. Гра з дрібними деталями тренує моторику рук, розвиває пам’ять та увагу, покращує координацію рухів.    
Щоб скласти бажану картинку  - потрібен час, а це виховує в малюка терпіння та акуратність. Дитина розвиває стратегічне мислення та вчиться самостійно приймати рішення.  

№ 4 Іграшковий посуд

Дитячий посуд займає почесне четверте місце. Малеча копіює поведінку дорослих. Тому із задоволенням буде куховарити. Іграшкова посудка ТМ Tigres виготовлена ​​з міцної і безпечної харчової пластмаси. Її можна використовувати в посудомийній машині і мікрохвильовій печі.

№ 5 «Моя перша мозаїка»


«Моя перша мозаїка» - яскрава іграшка  для дітей  1+.  Малюк із задоволенням складатиме  малюнки, вставляючи великі фішки в отвори на прозорій планшеті. У набір входить 10 малюнків та 54 великі різнокольорові фішки. Ви можете не хвилюватися, якщо раптом малюк вирішить спробувати якусь деталь іграшки «на смак». Пластмасові іграшки ТМ Tigres сертифіковані, не містять жодних шкідливих речовин, якісні та безпечні