Фото - У вас з’явився малюк? Час купити розвиваючі іграшки!

У вас з’явився малюк? Час купити розвиваючі іграшки!

Дитячі розвиваючі іграшки необхідні для розвитку фізичних та інтелектуальних здібностей дитини, а також для підготовки до відвідування дитячого садка й навчання в школі.

Усі діти не люблять одягатися. І якщо у старшому віці переодягати дитину можна рідше, то одразу після народження це потрібно буде робити досить часто. Якщо купити розвиваючі іграшки разом з першими необхідними речами для дитини, вони одразу стануть вашим відмінним помічником.  Бо хоч малюк у перші дні життя ще добре не бачить, але веселий дзвін брязкалець обов’язково приверне його увагу.  

 Будь-якого малюка можна легко та практично непомітно для нього долучити до навчання  букв, цифр, кольорів.  Також, якщо купити розвиваючі іграшки, гігієнічні процедури та прийом ліків теж проходи тема набагато легше. Адже іграшки відволікають увагу малюка від неприємних процедур.

Психологи всього світу давно дійшли висновку, що якщо виховувати дітей в ігровій формі, можна без примусу й образ швидко досягти потрібного результату.

Для немовлят варто купити розвиваючі іграшки брязкальця, мобілі та зубогризки. Обирайте іграшки для найменших відомих брендів, які виготовлені з безпечних матеріалів. Вони не лише заспокоять дитину, відволічуть увагу, підготують до сну, а й розвиватимуть моторні й мовні центри немовля з перших днів життя.

Від дванадцяти місяців необхідно купити сортер, пірамідку та «Мою першу мозаїку»  Ці розвиваючі іграшки

Граючись розвиваючими іграшками дитина:

  • Вивчатиме форми
  • Розвиватиме логічне мислення
  • Розвиватиме дрібну моторику рук
  • Розвиватиме уяву
  • Вивчатиме кольори
  • Розвиватиме просторове мислення

  Навчальні розвиваючі іграшки потрібні діткам від трьох років. У молодшому шкільному віці необхідність в розвиваючих іграшках зростає. Починається підготовка до школи. Тому дітям необхідні: пазли, щоб розвивати логічне мислення, мозаїка з дрібних фішок, щоб тренувати маленькі пальчики, конструктор, щоб розвивати просторову уяву. Пісочні набори та пасочки для ліплення також сприяють розвитку дрібної моторики рук. Важливо, щоб дитина гралася піском не лише у теплу погоду. Для цього можна придбати кінетичний пісок та розвиваючий столик. 

 Фахівці з дитячого виховання   рекомендують, щоб у дітей був великий вибір розвиваючих іграшок.  Коли дитина обирає сама якою іграшкою гратися у неї формується особистий смак, почуття відповідальності та свобода вибору.  Ці якості необхідні кожній успішній особистості! Купити якісні розвиваючі іграшки з доставкою по території України, можна у нашому інтернет-магазині. Ми гарантуємо швидку доставку та якісні іграшки для дітей від народження. У нас можна придбати не лише розвиваючі іграшки. Аксесуари для мам, м’які та пластмасові іграшки від відомих виробників України та Європи. З асортиментом товарів, ви можете ознайомитися  у розділі Каталог.
 

 Переходьте на наш сайт, купуйте іграшки, грайтеся та розвивайтеся.