Фото - Вчимося пити самостійно разом з Canpol babies

Вчимося пити самостійно разом з Canpol babies

Ваш малюк вже дорослий й ви збираєтеся відучити його пляшки? Завдяки чашкам від Canpol babies, цей процес буде цікавим та безболісним.  

Коли почати вчитися пити з чашки?

Звичайно, розвивати цю навичку слід починати лише тоді, коли малюк почне самостійно сидіти. Одні діти готові до пиття з кружки у шість місяців, а інші лише після свого першого дня народження. Пляшечка у малюка асоціюється з теплом та турботою. Тому крихітці важко буде одразу з нею розлучитися. Але завдяки спеціальним аксесуарам, цей процес буде не такий болісний.

Тренувальна кружка

Це кружка для малюків, які починають засвоювати процес самостійного пиття. Вона ідеально підходить для шестимісячних малят. Для безпеки делікатних ясен найкраще вибрати варіант з м'яким носиком. М'який силіконовий носик тренувальних кружок Canpol babies не подразнює чутливі ясна і перші зубки дитини.  

Варто вибрати кружку невеликої місткості з бічними ручками. Вона повинна бути комфортною і легкої, завдяки чому малюк легко триматиме її самостійно. Також зверніть увагу, щоб на стінці чашки була шкала вимірювання.  Це полегшить вам вимірювання потрібної кількості молока та інших напоїв. Поїльник ідеальний для навчання дітей самостійного пиття. Широкі ручки дозволяють Вашому малюку зручно утримувати його. Купуючи чашку, перевірте, як з'єднані всі деталі, чи легко їх відкрутити та зібрати. Її дизайн не повинен бути складним, щоб ви могли дістатися до всіх куточків під час миття. Тренувальні чашки Canpol babies можна мити в посудомийній машині

Кружка-непроливайка

Кружки-непроливайки призначена для дітей від 12 місяців. Вони можуть бути з твердим носиком або м’яким носиком

Кружки-непроливайки мають унікальний клапан, що дозволяє дитині пити самостійно, нічого не проливаючи. Носик не подразнює ніжні ясна малюка, а зручні ручки дозволяють легко брати і утримувати чашку в маленьких долоньках. Проста конструкція полегшує зберігання кружки в чистоті.

Переваги кружок-непроливайок

  • унікальний носик допоможе Вашій дитині самостійно пити й уникнути проливання
  • кришка захищає носик від забруднення
  • зручні широкі ручки дозволяють легко брати й утримувати поїльнк в маленьких долоньках малюка
  • широке дно забезпечує стійкість кружки
  • проста конструкція полегшує зберігання поїльника в чистоті

Бідончик з силіконовою трубочкою

Призначений для дітей старших 1 року, які вже освоїли здатність пити самостійно.  

 Для початку слід вибрати пляшку з меншою місткістю, зі спеціальними вкладками та профільованою формою. Силіконова трубочка не пошкодить ніжні ясна малюка. Кришечка, що закривається, допомагає заховати трубочку та запобігає розливанню напою.  Завдяки прихованій трубці ви зможете взяти її з собою майже де завгодно.  

Пам’ятайте, Ваша дитина росте й розвивається по-своєму.  Й не варто підганяти час. Навчайте малюка новим вмінням у формі гри. Заохочуйте та хваліть. Саме завдяки вам крихітка щодня дорослішає й засвоює нові навички!