Фото - Вчимося пити самостійно разом з кружками непроливайками LOVI

Вчимося пити самостійно разом з кружками непроливайками LOVI

 

Розвиваючись, дитина прагне бути самостійною. Спочатку маля намагається тримати іграшку, потім перевертатися на животик, повзати, сидіти й самостійно ходити.

Але найбільше крихітка хоче самостійно їсти та пити. Щоб процес дорослішання та освоєння нових навичок був цікавим та безпечним європейський бренд LOVI пропонує батькам цілу серію навчальних кружок непроливайок з твердими та м’якими носиками, а також кружки-поїльники 360.   

 

Дитячий поїльник непроливайка LOVI для сучасних малюків

Незамінним аксесуаром для малюка на прогулянках, подорожах і поїздках  стане поїльник - непроливайка. Він допоможе дитині легко й  цікаво перейти від пляшечки з соскою до чашки. Діти будуть у захваті від яскравих забарвлень і забавних картинок, які прикрашають кружку. Поїльники LOVI – безпечні для дітей. Навіть без нагляду батьків маля не захлинеться рясним потоком соку, молока чи води: ущільнювальний клапан контролює ризик проливання рідини.

Кружки  LOVI мають ряд переваг:

  • вони зручні для дитячих рук

  • силіконовий носик стимулює прорізування зубів у малюків

  • знімні профільовані бічні ручки вчать дитину тримати поїльник як чашку

  • ущільнювальний клапан контролює ризик проливання рідини

  • мають шкалу для контролю об'єму рідини.

Ви можете обрати кружку відповідно до віку дитини:

Навчальну - для дітей від шести місяців з м'яким носиком, який не дратує ніжні ясна дитини. Кружка створена для дітей віком від 6 місяців. Сприяє переходу від годування грудьми або з пляшечки до пиття з кружки. Кружка має м’яку, делікатну насадку та вимірювальну шкалу. 

Непроливайку - для дітей з шести та з дванадцяти місяців. З твердим, або м'яким носиком. Непроливайка, з м’якою силіконовою насадкою, була розроблена таким чином, щоб заохотити до самостійності в навчанні пити. Дитина із задоволенням буде пити сама з кружки

Кружку 360° - вона є наступним кроком в навчанні дитини пити, після тренувальних кружок та кружок непроливайок. Вона навчає як пити з кружки і нічого не проливати. Завдяки її інноваційній системі герметизації, дитина може пити з будь-якого краю кружки.

 Доглядати за гігієною кружок легко! Мийте їх перед кожним використанням у теплій воді з дитячим милом й у жодному разі не кип’ятіть, навіть перед першим використанням. Усі товари бренд LOVI створює у  співпраці з відомими фахівцями в галузі лактації, неонатологами та викладачами мови та мовлення. Вони сприяють здоровому розвитку дитини та полегшують догляд за малюком.

У нашому інтернет-магазині ви можете обрати кружку для малюка від трьох місяців. LOVI - годування з любов'ю!