Фото - Великі деталі конструктора WADER створені для маленьких долоньок вашої крихітки

Великі деталі конструктора WADER створені для маленьких долоньок вашої крихітки

В якому віці дитині  купити конструктор WADER

Про користь гри з конструктором відомо давно. Ця іграшка  - універсальна забавка в дошкільних навчальних закладах, які малеча починає відвідувати у два чи у три роки. Але купити конструктор крихітці варто вже на перший День народження. Адже гра з деталями іграшки тренує дрібну моторику рук, яка відповідає за мовлення. І ваш малюк швидше навчиться розмовляти, що значно полегшить адаптацію у дитячому садочку.

Молоді батьки вважають, що деталі конструктора можуть бути небезпечні для однорічної дитини. Фахівці європейського бренду  WADER створили  серію"Baby Blocks" Мої перші кубики, розроблену з урахуванням фізичних й інтелектуальних здібностей однорічних малюків. Виготовлений в пастельних нейтральних кольорах конструктор WADER - універсальна іграшка для хлопчиків та дівчаток.

Принцип гри полягає у тому, щоб скласти фігуру, з’єднуючи між собою великі й зручні деталі. Для цього малюк залучає усі свої пальчики й розвиває дрібну моторику рук.  Дитина тренує пам’ять, увагу, терпіння, координацію рухів, грається й розвиває найважливіші вміння.

Конструктор WADER замовити онлайн

   На ринку України бренд вадер представлений вже понад двадцять років. Компанія Тигрес – офіційний дистриб’ютор європейського бренду. У нашому інтернет-магазині можна замовити конструктор онлайн. Для однорічного малюка  «Baby Blocks» Мої перші кубики стане чудовим першим конструктором.  

  • Великий розмір деталей
  • Різноманітність кольорів
  • Веселі наклейки
  • Проста система з’єднань
  • Сертифікований та безпечний  

  Яскраві наклейки дозволяють фантазувати разом з малюком й складати не лише прості фігури, а й фігурки тваринок. Якщо купити конструктор в зручній сумці, то він виконуватиме й виховні функції. Привчайте малюка складати іграшки одразу після гри. Малюк поступово вчитиметься акуратності та дисципліни.   

  Іграшки  європейського виробника TM WADER, які можна купити в Україні, успішно допомагають дітям в усьому світі у формі гри розвиватися та вчитися