Фото - Обирайте ТМ Tigres – купуйте українське!

Обирайте ТМ Tigres – купуйте українське!

 Купити  іграшку від українського виробника, переконатися у якості та безпеці, не розгубитися серед різноманіття й не переплатити  – такі прості, на перший погляд, завдання інколи стають справжньою дилемою для батьків. Якщо ви досі не знаєте, де купувати іграшки зроблені в Україні для своїх дітей чи шукаєте подарунки малечі , тоді наступна інформація для вас.

 Щороку індустрія іграшок поповнюється новими брендами. Але сьогодні як ніколи важливо підтримати українського виробника. 

Інтернет-магазин Тигрес - офіційний представник компанії Тигрес – українського виробника товарів для дітей з двадцяти п'яти річним досвідом! М’які та пластмасові іграшки й білизна для дітей ТМ Tigres виготовлена в Україні з дотриманням європейських стандартів.

Сьогодні Тигрес – це потужний виробник та дистриб’ютор з різноманітним асортиментом товарів для мам, немовлят та малюків. На нашому сайті ідеальний баланс у поняттях «якість»-«ціна». Обираючи іграшки у нас, ви завжди у виграші!

  • Купувати  товари онлайн – вигідніше
  • Обираючи товари для дітей в інтернет-магазині від виробника, ви не переплачуєте зайве посередникам.
  • Щомісяця у нас стартують різноманітні акції.
  • Купуючи товар на суму від 1000 грн, доставку оплачуємо ми  
  • Товари для дітей у нашому інтернет-магазині сертифіковані відповідно до чинного законодавства
  • На нашому сайті: широкий асортимент товарів для мам та немовлят, а також іграшки від 1 до 101 року
  • Ліцензійні іграшки та 100% захист від підробок

У інтернет-магазині Тигрес робити покупки швидко та легко! Кількома кліками ви або ваша дитина можете вибрати нову машинку, конструктор чи  м’якого друга.  Це економить найдорожче – ваш час! Обираючи разом з дітьми ви привчаєте їх робити вигідні покупки та вчите заощаджувати.

В інтернет-магазині Тигрес лише якісні товари, яким довіряють мами у всьому світі. ТМ Tigres – офіційний дистриб’ютор польських виробників аксесуарів для мам та немовлям  ТМ «Canpol babies», ТМ  «LOVI», а також партнер польського виробника пластмасових іграшок ТМ «Wader».

 ТМ Tigres – бренд, якому довіряють!

Бренд ТМ Tigres – це якісні іграшки зроблені з душею. У нас - бездоганна репутація перевірена часом.  Щодня ми робимо дитинство наших дітей щасливішим та яскравішим. Купуйте у  нас – економте свій час!  

Маєте запитання – телефонуйте! +38(067) 361-30-03