Фото -  Як навчити малечу швидше розмовляти

Як навчити малечу швидше розмовляти

  Протягом першого року життя розвиток дитини відбувається шкидкими темпами.

  Спочатку крихітка вчиться тримати голівку, далі перевертатися на животик, сидіти, повзати, ходити й говорити. Одні дітки розвиваються швидше, інші повільніше. На розвиток малечі впливає багато факторів. Зокрема й іграшки, якими грається дитина.  За допомогою іграшок, що відповідають віку дитини, можна впливати на розвиток мовлення та інтелектуальні здібності.

«Моя перша мозаїка»  - вклад у розвиток дитини

Те що розвиток мовлення та успіхи в навчанні залежать від розвитку дрібної моторики, фахівці довели вже давно. Дрібна моторика рук розвивається, коли малеча залучає пальчики. Мозаїка – одна з кращих іграшок для розвитку моторики. Складання фішок іграшки  – відмінний тренажер для маленьких долоньок. Мозаїка складається з дрібних елементів й призначена для діток від трьох років.  Для діток 1+ була розроблена розвиваюча іграшка «Моя перша мозаїка». Вона складається з яскравих малюнків, основи, прозорої планшетки та фішок безпечних розмірів. Навіть, якщо крихітка захоче спробувати деталь іграшки «на смак», то не завдасть собі шкоди.  Складаючи фішки на прозору планшетку відповідно до кольору малюнка, дитина тренуватиме дрібну моторику рук, а також розвиватиме:

 

  • творчі здібності, уяву, образне мислення, колірне сприйняття
  • координацію рухів, дрібну моторику і спритність рук
  • логіку, інтелект і увагу дитини
  • терплячість та посидючість

  Малюк легко запам’ятає кольори, якщо ви називатимете їх. Показуйте колір фішки й відповідний колір на малюнку. Маленька голівка чудово все запам’ятає й через деякий час навіть сортуватиме фішки по кольорах.

  У дванадцять місяців пальчики дитини не дуже вправні. Фішки «Моєї першої мозаїки» великої форми. Їх зручно брати маленькими долонями та вставляти в отвори на планшетці.  Спілкуйтеся з крихіткою під час гри! Називайте зображення на картинках.  Дитина імітуватиме ваші рухи, розвиватиме дрібну моторику й швидше навчиться розмовляти.

 В ранньому дитинстві навчання малюків проходить у формі гри. Діти швидко запам’ятовують усе, що бачать й чують. Це дорогоцінний час для розвитку найважливіших вмінь, які знадобляться  для подальших успіхів дитини.    Розвиваючі іграшки – відмінні помічники у вихованні здорової успішної дитини. У нашому інтернет-магазині ви можете придбати безпечні сертифіковані  іграшки відповідно віку дитини, які допоможуть вам з малечею гратися та розвиватися.

Купуйте онлайн,  а свій час витрачайте на найдорожче  спілкування з крихіткою