Фото - Які аксесуари необхідні для автоподорожі з дітьми?

Які аксесуари необхідні для автоподорожі з дітьми?

Збираєтеся подорожувати з малюком в машині? Не забудьте про аксесуари, з якими дитині буде не лише комфортно, а й безпечно.

Підголовники

Є підголовники, які одягаються навколо голови. Вони необхідні немовлятам. Перші місяці свого життя дітки не можуть самостійно тримати голову. Цей аксесуар допоможе м'яко зафіксувати голову. Також, є підголівник на шию для доросліших діток . Якщо малюк спить в автокріслі, підголовник допоможе зняти додаткову напругу в шийному відділі.

Автокрісло та подушки

Найменших дітей найкраще перевозити в авто кріслі. Якщо ж малюк вже більший і не хоче сидіти в автокріслі, ви можете скористатися подушками й посадити дитину на необхідну висоту, щоб комфортно пристебнути паском безпеки. Також подушки знадобляться, щоб малюку було комфортніше дрімати

Накладки на ремені

Такий аксесуар корисний, якщо на ременях безпеки автівки немає спеціальних накладок. Вони захищають від натирання в області шиї і плеч.

Дзеркало заднього виду

Дітки повинні розташовуватися на задніх сидіннях. Щоб водій зайвий раз не обертався на малюка, можна встановити додаткове дзеркало заднього виду. Його можна відрегулювати й направити на дитину.

Захисні шторки

Захищають від попадання сонячних променів. Їх розміщують на бічне скло, найчастіше біля дитини. Також, в магазинах представлені шторки з улюбленими мультиплікаційними героями

Захисне покриття

Цим покриттям накривають задню спинку водійського крісла, щоб дитина не псувала його ногами. Також, є захисні покриття на заднє сидіння, яке його повністю накриває.

Органайзей для іграшок

Цей аксесуар допомагає підтримувати чистоту в машині, і тримати всі іграшки в одному місці. Коли малюк захоче пограти, він буде знати де взяти іграшку.

Подушка «Дитина в машині»

Ці подушки розміщують біля заднього скла. Вони є сигналом для водіїв, що їдуть позаду, про те, що в машині є діти.