Фото - З D пазли для дітей – одна з кращих розвиваючих іграшок

З D пазли для дітей – одна з кращих розвиваючих іграшок

 Якщо ви вагаєтеся, яку іграшку купити дитині, щоб вона була не лише гарна, а й корисна, то відповідь у нашому інтернет-магазині у розділі «Розвиваючі іграшки». 

Розвиваючі іграшки – це корисні забавки для дітей від одного року, які розвиватимуть найважливіші у цьому віці вміння:

  • дрібну  моторику рук
  • логічне мислення
  • просторову уяву
  • Посидючість
  • Розуміння частини та цілого

Серед розвиваючих іграшок особливою  популярністю користуються пазли для дітей.  Пазли це головоломка, яка складається з кількох частин, а іноді з кількох десятків частин. У ХVІІІ столітті існувала ціла навчальна  методика, коли з різних шматочків, учні складали цілу карту, поступово вивчаючи географію.  

Пазлами захоплюються дорослі й складають велетенські картини. Купити пазли для дітей, необхідно враховуючи їх вік. Для дітей 4-5 років можна купити пазли, які складаються з 10-15 елементів, а найменшим дітлахам об’ємну головоломку з 4-8 елементів.

 Виробники пропонують різні пазли

  • картонні  
  • поролонові
  • дерев’яні
  • гумові
  • пластмасові

 

У нашому інтернет-магазині можна купити пластмасові 3D пазли "3d Puzzles Animals" від української ТМ Tigres у формі тварин. У колекції 4 тваринки: козлик, котик, песик та лисичка. Кожна 3d тваринка складається з восьми великих елементів, безпечних для дітей від 12 місяців.

  Граючись пазлами ТМ Tigres, діти тренуватимуть дрібну моторику рук, пам’ять та увагу, познайомляться з будовою тіла тварин, а завдяки кольоровим деталям - вивчать кольори. Кожну тваринку можна купити окремо, або ж купити пазли цілим набором. Тоді гра стане ще цікавішою. Адже усі тваринки мають однакові лапки, а от голови й хвостики в усіх різні. На коробці зображена детальна інструкція, але діти стануть справжніми майстрами, коли  складатимуть іграшку, не підглядаючи на картинку. Кожне звірятко можна обмальовувати на папері й створювати цілі тематичні історії про пригоди чотирьох  найкращих друзів.

  Іграшка абсолютно безпечна для дітей 1+. Кожна тваринка складається з восьми достатньо великих елементів, які легко з’яднуються між собою. Ви можете не хвилюватися, якщо раптом малюк вирішить спробувати якусь деталь іграшки «на смак». Пластмасові іграшки ТМ Tigres – сертифіковані, не містять жодних шкідливих речовин, якісні та безпечні.

   Пазли - корисна розвиваюча іграшка, адже діти вчаться сприймати зв’язок між частиною та цілим.   "3d Puzzles Animals" відповідають віковим потребам дітей від одного року.   

Купити пазли можна у нашому інтернет-магазині. Якщо замовити пазли онлайн до 14:00, мии відправимо іграшку того ж дня.

Купуйте у нас – економте свій час.