Фото - Захист від дітей на меблі та розетки - безпека дитини в будинку

Захист від дітей на меблі та розетки - безпека дитини в будинку


 

В очах малюка будинок - це цілий світ цікавих речей і захопливих пригод. Йому цікаво досліджувати все, що його оточує - хіба не цікаво відкрити дверцята шафи, забратися в тумбочку, засунути що-небудь в розетку? Забороняти йому все це марно, але за допомогою спеціальних аксесуарів  будинок стане безпечнішим!   Для цього на меблі, дверцята і розетки треба встановити захист від дітей. Недорогі, але сучасні і функціональні товари для безпеки дітей доступні в нашому інтернет-магазині.

Захист від дітей на шафу, також відомий  як блокада або замок для шафи, не дасть малюку можливість відкривати дверцята. Щоб малюк не нервувався, що не може відкрити дверцята, поставте блокаду, доки він не зрозумів як це робиться і всі речі,  які зберігаються в шафі, залишаться на своїх місцях. Їх малюк вивчить пізніше - коли прийде потрібний час і коли поруч буде мама.

 

Надійно захистить пальчики дитини від відкритих і прочинених дверей  захист від дітей на двері. Нехай всі двері відкриються для дитини пізніше - коли вона підросте. Блокаду дверей необхідно розміщувати на верхній край дверей або поруч з петлею.

Незамінну допомогу може надати також блокада до шухляди. Адже в будинку завжди є багато висувних шухляд, в які цікавому малюкові заглядати необов'язково. Замок для шухляди складається з двох частин, він легко встановлюється.

 

Дуже важливу роль для безпеки дитини в будинку відіграють заглушки для розеток. З електрикою потрібно поводитися обережно, але поки малюк це зрозуміє, його потрібно трохи підстрахувати. Заглушка для розетки легко вставляється, і вийняти її можна тільки за допомогою спеціального ключа. Ключ не рекомендується залишати в розетці.

Якщо ваш маленький гонщик носиться по будинку зі швидкістю світла, то на кути столів, крісел, полиць буде дуже корисно встановити захисні куточки. Універсальна стрічка безпеки підійде для всього - від холодильника або шафи до сидіння унітазу. Липучка дозволяє зручно кріпити її практично на будь-яку поверхню.

Хай ваш будинок буде наповнений веселими й допитливими дитячими голосами. А захист від дітей зробить перші відкриття і пригоди маленьких бешкетників  безпечнішими.

З нашими аксесуарами будинок стає безпечніший для дитини!