Фото - Аспіратор Canpol babies  - інноваційний пристрій для безболісного очищення маленького носика!

Аспіратор Canpol babies - інноваційний пристрій для безболісного очищення маленького носика!

  Закладеність носа один з найчастіших симптомів дитячих хвороб. Нежить доставляє малечі низку неприємних відчуттів. Якщо ви помітили, що малюк не може смоктати материнські груди, спокійно спати та весь час вередує, швидше за все у крихітки закладений ніс. Адже коли дитина смокче материнські груди чи пляшечку з сумішшю, вона дихає носом.  Якщо ж носик закладений, малюк починає вередувати та плакати, бо не може їсти й вільно дихати.

 Зазвичай нежить турбує дітей восени та ранньою весною, або під час алергії. Якщо в кімнаті занадто спекотно, то слиз може засихати в дихальних шляхах й також перешкоджати вільному  диханню.

 Колись матусі чистили носики малюкам шматочком вати. Але така процедура була не дуже приємною для малят.  На допомогу сучасним матусям фахівці бренду   Canpol babies створили аспіратор. Це пристрій, який допоможе швидко та безболісно звільнити дитячі носики від слизу.

Купити аспіратор для очищення носа дитини

Аспіратор назальний Canpol babies розроблений для крихіток від народження й до трьох років. Саме в цей час дитина не може самостійно позбутися від слизу й очистити дихальні шляхи.    Аспіратор дозволяє легко і просто усувати надлишкові виділення. У нього є незаперечна перевага над іншими аксесуарами такого типу – можливість регулювання сили відсмоктування. Один кінець аспіратора знаходиться у мами в роті, тому вона може дбайливо контролювати інтенсивність відсмоктування, що робить процес безпечним для малюка.

Аспіратор має подвійний захист від попадання виділень в рот мами, для більшого психологічного комфорту можна додатково розмістити шматочок вати в пластмасовій частині трубки.

Аспіратор не потребує особливого догляду. Достатньо помити пристрій в теплій воді й добре прополоскати.

 Аспіратор має зручну коробку для гігієнічного зберігання.

 Якщо купити аспіратор, то використовувати його можна не лише під час хвороби, а й в щоденній гігієні. Він абсолютно безпечний й не травматичний. Не пошкоджує чутливу слизову плівку носа малюка.

Ви можете купити аспіратор назальний в аптеці вашого міста, або замовити в один клік у нашому інтернет-магазині. Разом з аспіратором варто купити іграшки чи аксесуари для малюка. Якщо вартість вашого замовлення буде 1000 грн – доставка безкоштовна!

Купуйте у нас – економте свій час!