Фото - Вибираємо аксесуари для догляду за зубчиками малюка

Вибираємо аксесуари для догляду за зубчиками малюка

Матусь хвилює питання правильного догляду за зубами малюка. Коли починати чистити зуби дитині, щоб посмішка була здоровою і красивою? Які зубні щітки для малюків варто використовувати? Ми відповімо на ці питання разом з відомим європейським брендом дитячих товарів - Canpol babies.

В першу чергу варто пам'ятати, що піклуватися про гігієну порожнини рота потрібно вже з перших місяців, коли зубки ще відсутні або тільки починають прорізуватися. Для цього ви можете використовувати стерильну вологу марлечку - намотайте її на палець і мийте ясна малюка.

На цьому етапі ідеально підійдуть силіконові щіточки Canpol babies, які надягають на палець.  З ними ви зможете делікатно масажувати чутливі ясна і чистити перші зубчики дитини. Такі щіточки забезпечують кращий доступ до важкодоступних місць, ніж щіточки з ручкою. Щіточка також оснащена спеціальними горбиками, які забезпечують ідеальний масаж ясен дитини, приносячи йому полегшення під час прорізування зубчиків.

Для чищення перших зубів малюка, відмінно підійде силіконова щіточка з пластиковою ручкою   Вона має спеціальний обмежувач, який перешкоджає занадто глибокому проникненню щітки в рот малюка. Цією щіточкою можна ніжно масажувати ясна і чистити перші зубки малюка, не боячись заподіяти йому біль.

Зверніть увагу також на набір Canpol babies для догляду за зубами малюка, який складається з 3 щіточок:

Перша щітка має опуклості з силікону, а не ворсинки, які дозволяють ніжно і безпечно масажувати чутливі ясна малюка під час прорізування зубчиків з 6 місяців.

Друга щітка підходить для чищення перших зубів у дітей старше 11 місяців. Вона теж масажує ясна, але завдяки силіконовій щетинці вже чистить зуби. Гумовий наконечник оберігає від пошкоджень ясна і перших зубок малюка.І, нарешті, третя щітка - це перша справжня зубна щіточка дитини. Її м'які щетинки виготовлені з нейлону, а не силікону. Ця традиційна щіточка забезпечує догляд за зубами малюка старшого віку.

Хай зубчики вашої дитини ростуть здоровими! А безпечні і сучасні зубні щітки для малюків ТМ Canpol babies зроблять догляд за зубами малюка легким і комфортним