Фото - Колекція Stardust стильні аксесуари для здорового розвитку малюка та гарного настрою матусі!

Колекція Stardust стильні аксесуари для здорового розвитку малюка та гарного настрою матусі!

Аксесуари для малюків можуть бути не лише якісні та безпечні, а й стильні. Фахівці бренду LOVI створили унікальну колекцію Stardust

Startdust – це пляшечки та пустушки для дітей від народження. Колекція виконана в дизайні нічного зоряного неба. Стильний темно-синій колір аксесуарів з золотими часточками виглядає просто неймовірно! Від таких аксесуарів матуся буде в захваті.

Пляшечку Stardust можна використовувати навіть якщо малюк на грудному вигодовування. Динамічна соска виготовлена з тонкого шару силікону. Вона розтягується та скорочується відповідно до рухів дитини, стимулюючи розвиток м’язів ротової порожнини. Основа соски виготовлена з товстішого силікону, що  максимально нагадує будову материнських грудей.  

Антиколікова система Super vent - знижує ризик появи коліків.  

Щоб добути молоко з пляшечки LOVI малюк докладає зусиль, так само, як при грудному вигодовуванні. Тому зі стильною пляшечкою Stardust ви легко зможете поєднувати грудне вигодовування з годуванням з пляшечки.

Пляшечки можна купити для новонароджених – 120 мл та для діток від трьох місяців – 240 мл. Темне та водночас достатньо прозоре скло дозволяє контролювати кількість рідини. Зручна шкала вимірювання допоможе правильно виміряти кількість молока.

Купити пустушку LOVI

Ідеальним доповненням до пляшечки стануть пустушки  колекції Stardust.

Аксесуари LOVI створені фахівцями та лікарями неонатологами з метою задоволення смоктального рефлексу новонародженого та формуванню правильного прикусу.

Динамічна форма і унікальна будова пустушки дають можливість дитині вільно дихати через ніс і ковтати слину. Динамічна соска виготовлена з неоднорідних шарів силікону, яка розтягується подібно до маминого соска відповідно до ритму ссання дитини.

Основа пустушки зі спеціальними отворами забезпечує вільну циркуляцію повітря й не подразнює ніжну шкіру малюка. Кожна пустушка має додатковий клапан, для гігієнічного захисту. Пустушки продаються по дві штуки в одній кольорові гамі, але з різним дизайном.

Можна купити пустушку синього кольору, або ж замовити пустушку зеленого чи фіолетового кольору з чарівним дизайном, який пасуватиме до будь-якого образу малюка.

Аксесуари колекції Stardust створені для здорового розвитку малюка та гарного настрою матусі!