Фото - Машинки WADER – іграшки для кількох поколінь

Машинки WADER – іграшки для кількох поколінь

Машинка – одина з улюблених іграшок дітей. З раннього дитинства транспорт на вулиці привертає увагу малюків. Вже для однорічного малюка машинка  відмінний подарунок. А фунціональна машинка  Wader – чудовий вибір для гри та розвитку дитини.

Купити машинку Вадер для дитини 1+

Для найменших важливо купити безпечну машинку. Чим менша дитина, тим більші мають бути деталі в машишці.  Серія машинок Гігант  створена фахівцями для дітей від одного року.

Уявіть, як зрадіє малюк, коли ви подаруєте йому машину Гіганта! Ви можете замовити онлайн гігантські сміттєвози, самоскиди, екскаватори, трактори та причепи. Іграшки WADER мають бездоганну репутацію завдяки своїй якості. А гігантами зможуть гратися діти кількох поколінь.

  Міцний корпус, стійкі та надійні колеса, дозволяють не лише перевозити вантажі, а й кататися на машині, відштовхуючись ногами. Дитина може їздити самостійно, або малюка возитимуть батьки або старший братик чи сестричка. 

Іграшковий бульдозер з ручкою від Wader - захоплююча іграшкова машинка, яка познайомить дитину з дивовижним світом будівельної техніки. Передня частина машини має великий ківш, а задня панель - зручну ручку, що дозволить дитині легко і без зусиль зачерпувати пісок.
Іграшковий бульдозер  міцний та надійний, безпечний для найменших діток.  має міцну конструкцію, яка робить гру безпечної навіть для самих маленьких діток.

Купити машинку Вадер для дитини 3+

Для дітей від трьох років варто купити машинку серії " Magic Truck", або Magic Truck Basic

Це велетенські реалістичні вантажівки, що світяться в темряві. Малюк буде в захваті від функціоналу та розмірів вантажівки. Машинки з серії Magic Truck – ідеальний подарунок для хлопчика!

   Автопарк WADER  це:

  • Міцність і довговічність. Машинками можуть гратися діти кількох поколінь.
  • Реалістичність. Вантажівки максимально точно відтворюють функції справжніх авто.
  • Функціональність. Увесь спецтранспорт має багато функцій та знімних деталей. 
  • Фантастичність. Фари, які світяться без батарейок, абсолютно безпечні для дітей.
  • Призначений для дітей 3+

WADER – бездоганна якість в кожній деталі. Усі іграшки європейського виробника відповідають стандартам якості України й безпечні для дітей. Купити машинки вадер можна у нашому інтернет-магазині.