Фото - Newborn baby від Canpol babies для недоношених малюків

Newborn baby від Canpol babies для недоношених малюків

Недоношене  немовля у перші місяці життя не має достатньо сили, щоб добувати собі їжу з грудей. Тому докормлювання малюка вкрай важливе.  Оскільки недоношена дитина часто більш сприйнятлива до інфекцій, їй потрібні антитіла, що містяться у грудному молоці. Годування також допоможе вам встановити сильний емоційний зв'язок з новонародженим. У цьому випадку вам не обійтися без молоковідсмоктувача, щоб налагодити процес лактації та забезпечити крихітку поживною їжею.
Але, якщо грудне вигодовування неможливе або ви вирішили годувати малюка сумішами, не хвилюйтеся:  суміш для недоношених дітей з високим вмістом жирів, спеціально розроблена щоб забезпечити крихітку усіма необхідними елементами..

Недоношені дітки мають гіршу координацію між смоктанням та ковтанням, тому процес годування буде значно повільніший. Але у перші місяці життя малюка, вам нікуди поспішати. Усі ваші сили мають бути направлені на те, щоб допомогти малюку набрати необхідну вагу та зміцніти. Годувати сумішами

Якщо виникла потреба у догодовуванні недоношеного малюка, або ГВ взагалі неможливе, варто скористатись новою пляшечкою Newborn baby від Canpol babies!

  • Пляшечка антиколікова 60 мл PP Newborn baby - легка, з високим ступенем прозорості, дозволяє комфортно годувати малюка.
  • Ідеальна для недоношених діток та для прийому ліків або вітамінів.
  • Чітка шкала полегшує точність вимірювання їжі.
  • Пляшечку виготовлено з безпечного та якісного поліпропілену Lumicene, без вмісту BPA.
  • В комплекті - соска міні від 0 місяців, виготовлена з безпечного та м'якого силікону без смаку та запаху.
  • Щільна кришечка запобігає проливанню рідини під час руху та уможливлює перетворення пляшечки в контейнер для зберігання їжі.

 Годуйте недоношену дитину невеликими порціями кожних дві-три години. Якщо малюк смокче кулачки або пальчики, пропонуйте їжу частіше. Деяких крихіток варто будити вночі. Порадьтеся з педіатром щодо цього

Годування недоношеної дитини може здатися складним на перший погляд, але завдяки аксесуарам від Canpol babies ви зможете насолоджуватися цим часом разом. Обов’язково залучайте тата у процес догляду за дитиною.  Він може годувати малюка з пляшечки, поки ви відпочиватимете

Замовити пляшечку для годування недоношених дітей можна у нашому інтернет-магазині. Обирайте товару на 600 грн і більше й ми доставимо його безкоштовно!