Фото - Шість цеглинок – креативна та дієва методика для навчання дітей

Шість цеглинок – креативна та дієва методика для навчання дітей

Купити Шість цеглинок

Найкраще діти  навчаються під час гри. Арсенал традиційних методик навчання в освітньому процесі початкової школи поповнюється новими креативними та дієвими інструментами.

Особливу популярність та широке використання має методика навчання «Шість  цеглинок». Це зумовлено тим,  що конструктор  володіє  рядом  характеристик,  які  значно відрізняють його від інших, зокрема великим діапазоном  можливостей. Фахівці  зазначають, що використання  в  роботі з молодшими  школярами наборів Шість цеглинок  дозволяє за короткий термін  досягти позитивних результатів в  освітньому процесі. 

Французький  соціолог  і  філософ Ролан  Барт у своїй  книзі  про іграшки, наголошував  на тому,  що головним для дитини у грі  є мікрокосмос, аналогічний  світу  дорослих, що складається з предметів дорослих,  але тільки в  мініатюрі:  «До  цього  космосу  віри  і  складних перекладень дитина може ставитися тільки як власник і споживач, ніколи –  як винахідник  і  творець.  Діти  вправляються  виконувати  дії  без  цікавості,  без подиву, без радості. Дитина отримує все готове, їй не треба думати і працювати над  тим, якою має бути її іграшка. Вони створюють  дітей-споживачів,  а  не дітей-творців».  Але навіть найменший набір з конструкторських елементів відкриває дитині новий світ, адже вона не споживає, вона творить.

Для ефективнішої роботи з дітьми педагоги, вчені й конструктори створили методику «Шість цеглинок». Конструктори все частіше застосовуються у вирішенні як освітніх, так і психолого-педагогічних завдань.  

Купити набір «Шість цеглинок» ТМ Tigres можна  у інтернет-магазині виробника.

«Шість цеглинок» -  це унікальна методика, яка дозволяє у  формі гри вивчати нове. В набір входить 6  елементів стандартних кольорів – зеленого, червоного, жовтого, оранжевого, синього та блакитного. 

Виконуючи веселі завдання і граючись набором з  шести різноколірних цеглинок, діти тренують пам’ять, розвивають моторику і мислять творчо. 

Адаптована система навчання забезпечує активне включення в процес усіх діток, адже конструктор відповідає інтересам дітей, їх здібностям та можливостям.

Шість цеглинок - це ціла низка ігор, для всебічного розвитку дітей: конструкторсько-будівельні, сюжетно-рольові, математичні, гра в командах та самостійні завдання. 

Цікаві завдання приваблюють дітей, а використання конструктора діє як додаткова мотивація та заохочення для малят.

У нашому інтернет-магазині ви можете замовити конструктор лише за 32 грн. Для гуртових покупців діє гнучка система знижок!