Фото - Пісочні набори – найпопулярніші літні іграшки

Пісочні набори – найпопулярніші літні іграшки

  Влітку пісочниця - найпопулярніше місце для відпочинку.  Граються діти різного віку: від однорічних малюків до дітей шкільного віку, а на пляжах пісочні вежі будують разом з дітьми й дорослі  

Чому ж пісок так приваблює дітей?  

Пісок - це безмежний  простір для творчості.  В піску малеча може фантазувати й створювати  усе, що забажає й не боятися  помилитися. Якщо раптом щось не вийшло - не біда! Можна одразу виправити чи й зовсім переробити. Гра з піском сприятливо діє на емоційний стан дитини. Граючись, малюк заспокоюється, стає радісним. Пісок допомагає малечі впоратися з негативними емоціями. В малюка покращується сон, апетит, імунітет.  Розвиваються тактильні відчуття, моторика й емоційний інтелект. Крихітка пізнає світ й знаходить перших друзів Ось чому дітям так корисно грати в пісочниці.

  Діти люблять ліпити пасочки, будувати будиночки,  пересіювати пісок, завантажувати його в машинки, перевозити і вивантажувати. Найменші будуть просто насипати пісок у відеречко, що також корисно для розвитку моторики й координації рухів.  

  Набір для гри з піском – найпопулярніша літня іграшка, яка допоможе малечі гратися годинами в пісочниці.  Обираючи набір для піску, зверніть увагу на якість пластмаси й на кількість елементів. Для однорічних малюків підійде невеличке відерце з грабельками та лопаткою. А старшим дітям краще купити набір для піску з лійкою, ситечком та корабликом.  

Ліцензійна серія наборів для піску Disney by TM Tigres

  Радимо Вам придбати пісочний набір з ліцензійної серії наборів для піску Disney із зображенням героїв улюблених мультфільмів. Зручне  дитяче відерце з круглою ручкою, прикрашене термонаклейкою, а також цікавий млинок, пасочку, лопатку та граблі можна використовувати й для гри з піском, і для гри у воді. Міккі Маус, Мінні Маус, Крижане Серце, Софія Прекрасна, Тачки, Принцеси Дісней, що зображені на відеречках – додадуть грі   яскравих барв та розвиватимуть уяву дитини.

  Картинки нанесені за сучасною технологією IML (In-Mould Labelling), що гарантує довговічність зображення та насиченість кольорів. Іграшки виготовлені з безпечного матеріалу, не втрачають свого вигляду під впливом сонця та води. 

  Яскраві насичені кольори, міцна та якісна пластмаса – пісочні набори від ТМ Tigres –  вже багато років користуються популярністю серед малюків!