Фото - Здійснюйте дитячі мрії!

Здійснюйте дитячі мрії!

 

  Ляльковий будиночок - це набагато більше ніж просто іграшка, це цілий казковий світ в якому дитина може гратися годинами.  Іграшкові меблі та інтер’єр будиночка, уособлюють усе те, що малеча бачить в реальному житті. У грі малюк  відтворює життєві ситуації та моделює поведінку дорослих. Дитина може гратися самостійно й одночасно виконувати роль усіх мешканців.

Бути мамою чи татом, одягати, готувати й купати своїх діток – малюки обожнюють   відчувати  себе дорослими, a з іграшковим будиночком вони втілюватимуть свої фантазії та мрії

Гра в ляльки й з ляльковими будиночками корисна усім дітям. Іграшковий будинок з його мешканцями стане чудовим помічником у розвитку моторики, мовлення, мислення, соціальних і побутових навичок та емоційного інтелекту дитини.

Перед тим, як купити будиночок для ляльок, варто переконатися в безпечності іграшки. Тільки якісна іграшка принесе радість дитині й розвиватиме крихітку.

Будиночок для ляльок ТМ WADER  - мрія дівчинки. На першому поверсі розташований зал і тераса з басейном, а на другому - спальня і ванна кімната.  Двоповерховий будинок доповнений меблями, які підходять для ляльок LOL. Дитина фантазуватиме й вигадає ім’я лялькам. В будиночку може жити ціла родина, малюк по черзі гратиме роль тата, мами, дитини, а також інших мешканців.  Донечка облаштовуватиме свій будиночок на власний смак, розвиватиме фантазію, інтелект, увагу й логіку.

Дитячий будиночок-ферма ТМ WADER  - яскрава і захоплююча розвиваюча іграшка. Це універсальний варіант для хлопчиків й дівчаток. Двоповерховий будиночок-ферма оснащений  рухомим ліфтом та підйомником. В комплект входить трактор з причепом і фігурки тварин (конячка, корова, вівця, свиня, півень і дві курки). 

Під час гри, дитина познайомиться з домашніми тваринами, вигадає їм ім’я. Гра стимулюватиме розвиток  фантазії, дрібної моторики рук та виховуватиме дбайливе ставлення до навколишнього середовища

Іграшкові будиночки ТМ WADER  - чудовий подарунок для дітей від трьох років. Це маленький світ в якому малюк відчуватиме себе найважливішим. Якщо купити будиночок для ляльок на День народження, малеча зможе гратися разом зі своїми друзями. Іграшка запакована в презентабельну коробку й має зручну ручку для перенесення.

Замовляйте іграшкові будинки у нашому інтернет-магазині за акційною ціною.