Фото - Сортер – розвиваюча іграшка для  дітей

Сортер – розвиваюча іграшка для дітей

Розвиваючі іграшки відіграють важливу роль у розвитку дитини. В ранньому віці дітям корисно гратися сортерами.  Як тільки малеча почне самостійно сидіти придбайте іграшку сортер. Розпочніть  колекцію «розумних іграшок» з розвиваючої іграшки сортера «Чарівний куб».  Ця іграшка поєднує в собі конструктора й сортера та складається з 12 елементів.

Іграшка сортер для найменших

Сортер має шість різнокольорових великих елементів, які з’єднуються між собою. Кожен елемент  має фігурний отвір, до якого потрібно підібрати фігурку відповідного розміру.  6 різнокольорових фігурок різної форми йдуть в комплекті. Кубик легко трансформується у невеликий розвиваючий килимок й інші цікаві  конструкції .

Граючись кубиком сортером,  динина:

  • вивчатиме форми
  • вивчатиме кольори 
  • розвиватиме пам'ять
  • розвиватиме логічне мислення
  • розвиватиме дрібну моторику рук

Сортер абсолютно безпечний для дітей від 12 місяців, однак, ви можете складати кубик з малюком з шести місяців, розвиваючи у ньому терпіння та спритність.

Усі деталі мають яскравий «справжній» колір, повторюйте його в голос,вказуючи на деталь, й дитина запам’ятовуватиме кольори. Покажіть, як вставляти фігури в отвори й малюк із задоволенням Вас наслідуватиме. Граючись сортером, не забувайте хлалити дитину за усі маленькі досягнення.

Кубик виготовлений зякісних матеріалів з використання харчових барвників, малюк сміливо може використовувати великі оптичні деталі в якості «зубогризки».  

Щоб іграшки були корисними, купуйте їх відповідно до віку. Грайтеся та розвивайтеся разом з нами!