Фото - Baby puzzle – грайтеся та розвивайтеся!

Baby puzzle – грайтеся та розвивайтеся!

   Чи потрібні дітям в епоху електронних технологій іграшки, якими гралися ще кілька сотень років тому? Вони не просто потрібні – вони обов’язкові! Адже кожна дитина вчиться спочатку хапати іграшку, потім перевертатися на животик, далі повзти й сидіти, а лише згодом ходити. Й саме розвиваючі іграшки потрібні для формування базових вмінь дитини. Дрібна моторика рук, координація рухів,концентрація уваги, пам’ять – усі ці вміння варто розвивати з народження.

Серед розвиваючих іграшок важливе місце займають пазли

   Пазли для дітей – іграшка для розвитку інтелектуальних та фізичних здібностей. Але, як і будь-яка розвиваюча іграшка, пазли будуть корисними, якщо відповідатимуть віковим потребам малюка. Якщо іграшка буде занадто складною й малюк не зможе скласти цілісну картинку, він почне сумніватися у власних силах й це додасть крихітці невпевненості. Якщо ж пазли будуть надто легкі, то не розвиватимуть малюка.

   Дитячі пазли сприяють розвитку дрібної моторики рук, а також когнітивних умінь, які відповідають за стратегію процесу складання цілого з частин. Крім того, під час такої гри виховується посидючість, наполегливість, формується вміння досягати поставленої мети, самостійність та інші якості особистості, такі необхідні для дорослого життя. З пазлами можна гратися наодинці або з друзями чи рідними.  Таке заняття - чудове проведення дозвілля. 

Вибираємо пазли для найменших

  Сьогодні існує величезна кількість видів та модифікацій пазлів. Десятки й сотні дрібних елементів з яких потрібно зібрати цілу картину. Пазли люблять складати не лише діти. Дорослі із задоволенням складають справжні  шедеври.

  Розмір деталей пазлів прямо пропорційно залежить від віку малюка. Чим молодша дитина – тим більші мають бути деталі. У 4-5 років, діти вже можуть складати сюжетні картинки з кількох десятків елементів

 Батьки вважають, що крихіткам у 2-3 роки пазли ще не потрібні.  Але саме у цьому віці в дітей потрібно активно розвивати мовні та моторні функції, які відповідають за мовлення.

  Іграшка розвиваюча "Baby puzzles" спеціально розроблена для дітей 1+ "Baby puzzles"  мають основу та декілька великих елементів. Кожен елемент пазла має акуратні ручки, що дозволяють з легкістю складати їх в композиції.

  Серія "Baby puzzles" – це дев’ять різних картинок, кожна з яких складається з різнокольорових елементів. Ці пазли розроблені з урахуванням вікових потреб дитини у віці 1-2 роки. Пазли розвивають кмітливість, спостережливість, фантазію, вміння співвідносити форми та кольори, спритність і моторику рук. Зібраний пазл можна повісити на стінку завдяки спеціальному отвору. Таким чином, досягнення малюка займе почесне місце в кімнаті.

  Коли дитина навчиться складати картинку, ускладнюйте завдання. Для цього треба розсипати одночасно кілька пазлів й попросити малюка скласти усі картинки. Ця іграшка ідеально підходить для гри в колективі.Пазли абсолютно безпечні для дітей1+ та відповідають українським і європейським стандартам якості.

  У інтернет-магазині Тигрес можна купити пазли та інші  іграшки для раннього розвитку дітей! Купуйте іграшки відповідно віку дитини, грайтеся та розвивайтеся!