Фото - Топ-5 розвиваючих  іграшок для новонародженого

Топ-5 розвиваючих іграшок для новонародженого

Грудне вигодовування, мамина любов та турбота відіграють найважливішу роль для розвитку та соціальної адаптації малюка.   Розмовляйте з дитиною частіше, беріть на руки, наспівуйте пісень. Бо хоч малюк ще добре не бачить, але чує мамин голос,  знайомий стук вашого серця й відчуває рідний  аромат.  З перших місяців життя крихітка  готова до спілкування та гри й роль перших іграшок неоціненна.  Граючись діти пізнають світ, навчаються й розвиваються. Фахівці наголошують, що успішний розвиток мовлення залежить від того наскільки розвинена дрібна моторика рук в ранньому дитинстві. Ми зібрали для Вас Топ-5 іграшок ТМ Canpol babies  для малюків до року, які знадобляться вам для гармонійного розвитку й щасливого дитинства.

  1. Мобіль на ліжечко

У перші дні немовля майже увесь час спить. У сні крихітка росте й набирається сил, однак  період неспання збільшуватиметься з кожним днем.  Карусель Canpol babies на ліжечко  - найперша іграшка, яка забавлятиме й розвиватиме дитину в цьому віці. Іграшка з  проектором, музичною скринькою і плюшевими іграшками, які зацікавлять малюка. Завдяки безлічі функцій карусель позитивно впливає на розвиток зорової та слухової координації дитини. Проектор зображає різнокольорові зірочки і місяць. Приємні звуки музичної скриньки й звуки природи допоможуть малюку заспокоїтись та заснути.

  1.  Брязкальце прорізувач

Ясна у малюка починають свербіти задовго до появи першого зубчика. Брязкальце прорізувач  - розвиваюча іграшка, яка заспокоїть біль у яснах й розважить дитину. Брязкальця Canpol babies мають зручну для крихітних долоньок форму, що сприяє поліпшенню хватального рефлексу немовляти. Іграшка виготовлена з м’якого не токсичного матеріалу й наповнена дистильованою водою.  Просто потримайте її трохи в холодильнику - і дайте своїй дитині. Охолоджене брязкальце вмить заспокоїть подразнені ясна.

  1. Розвиваючий килимок

Розвиваючі м'які килимки  Canpol Babies - це комплекс різноманітних ігор для найменших. Килимки виготовлені з м'якого, кольорового матеріалу й обладнані різноманітними привабливими ігровими елементами, які стимулюють розвиток координації рухів дитини, фокусують увагу  і вдосконалюють  зір і слух малюка

  1. М’яка  книжечка 

Іграшка-книжечка м'яка Сanpol babies  з цікавими картинками та звуковим ефектом - чудова розвага для малюка. Барвисті картинки і звук пищалки, який виникає при натисканні на книжку, привертають увагу дитини і допомагають вивчати нові предмети. У перші 2 місяці життя малюк здатний бачити лише чорно-білі картинки, щоб навчити дитину концентрувати увагу рекомендується використання контрастних книжок. Показувати такі книжки потрібно на відстані 30 см.

5. Іграшки для купання

 

Діти люблять купатися, особливо найменші. Можливо це пов’язано з тим, що для новонароджених це звичне середовище. Зробіть купання не просто приємною процедурою! Завдяки іграшкам для купання, ви сприятимете психоемоційному розвитку дитини.  Чарівні качечки Canpol babies  виготовлені з безпечних матеріалів, розвивають зорову координаціїю та дрібну моторику дитини. Їх стильні спортивні головні убори зроблять щоденне купання ще захопливішим.

Обирайте іграшки Canpol Babies у нашому інтернет-магазині. Купуйте у нас - економте свій час!