Фото - Аксесуари HELLO LITTLE від Canpol babies для смачних та корисних перекусів на прогулянці

Аксесуари HELLO LITTLE від Canpol babies для смачних та корисних перекусів на прогулянці

   Коли малюку виповнюється перший рік, він починає ходити, пробує розмовляти й стає самостійнішим. У малечі активно прорізуються зубчики й виникає бажання постійно щось  жувати. Харчування дітей від одного до трьох років поступово переходить від дитячого меню, до меню дорослої людини. Шлуночок стає міцнішим та збільшується з 250 мл до 300- 500. Підключаються усі групи залоз й маленький організм готується перетравлювати смачну й поживну дорослу їжу.

Крім основних прийомів їжі дитина потребує корисних перекусів, які частенько припадають на час прогулянок. Бренд Canpol babies турбується про здоров’я крихіток та пропонує матусям брати смачні перекуси на прогулянку у контейнері для їжі HELLO LITTLE  

 Контейнер для їжі HELLO LITTLE від Canpol babies - ідеальний для використання на прогулянці, під час подорожі та вдома!

  • Силіконова кришка захищає від розсипання їжі
  • Зручні ручки - полегшують зручне та стабільне тримання контейнера
  •  Прозорі стінки - дозволяють контролювати кількість їжі у контейнері
  •  Кришка - дозволяє переносити контейнер в сумці

   Разом зі смачними перекусами, беріть на прогулянку корисні компоти та соки. Ви можете придбати бідончик з силіконовою трубочкою в такій самій кольоровій гамі, що й контейнер для їжі.

Бідончик з силіконовою трубочкою HELLO LITTLE - практичний і зручний  Він оснащений   силіконовою трубочкою, завдяки якій малюк буде пити, не проливаючи рідину. Трубочка знімається й її можна докупити.   Кришечка допомагає утримувати бідончик в чистоті. Завдяки ручці бідончик зручно переносити , або прикріпити на візочок.

Щоб сліди дитячої самостійності не лишалися на одязі, скористайтеся слинявчиком з пластмасовою кишенькою HELLO LITTLE . Слинявчик ефективно захищає одяг  дитини від забруднення під час їжі. Він оснащений великою кишенею, що зберігає залишки їжі. Виконаний з м'якого пластику. Легко миється. Оригінальні барвисті візерунки. Зручне кріплення на липучці.

  У віці 1+ дитина хоче бути самостійною! Стильні аксесуари Canpol babies, допоможуть малечі ставати дорослішою, а матусі насолоджуватися кожним моментом разом з крихіткою.

 Користуйтеся аксесуарами  HELLO LITTLE однієї колекції та робіть яскраві фото, поки малеча смакує та п’є. Зовсім скоро дитина стане дорослою, а про перші кроки її самостійності нагадуватимуть стильні фото!

Купити контейнер для їжі та замовити бідончик з силіконовою трубочкою і слинявчик можна онлайн або, зателефонувавши на номер: +380673613003