Фото - Іграшка собачка – подарунок, якому малюк обов’язково зрадіє

Іграшка собачка – подарунок, якому малюк обов’язково зрадіє

Купити іграшку собачку для дитини

Собака -  найвірніший друг людини про якого усі мріють з дитинства. Можливо тому м’які іграшки собачки такі ж популярні, як ведмедики.  Для малюка це не просто іграшка. Дитина обирає ім’я своєму другу, доглядає за ним, годує та вигулює.  Якщо купити іграшку собачку, в крихітки з дитинства почне  формуватися відчуття відповідальності. Іграшка даруватиме дитині відчуття безпеки та впевненості, допоможе подолати дитячі страхи.  

Навіть якщо дитина дуже дбайливо ставитиметься до свого чотирилапого друга, його усе одно доведеться прати.  Щоб м’який улюбленець не втратив зовнішнього вигляду після прання, варто купити іграшку собачку надійного виробника.

На  що звернути увагу

Фурнітура

Якщо ви плануєте купити іграшку для дитини до трьох років, зверніть увагу на фурнітуру. Очі, носик, ротик – усі елементи іграшки повинні бути вишиті, бо вставні деталі малюк може відірвати й  спробувати на смак.  

Наповнювач

Іграшка наповнена гіпоалергенним якісним волокном, не викликає алергію, відштовхує пил та зберігає форму навіть після багаторазового прання. Силіконізоване волокно підтримує температуру навколишнього середовища, тому м’яка іграшка завжди комфортна.  

Тканина

Український бренд Tigres використовує для пошиття м’яконабивних іграшок  екологічно чисті сертифіковані матеріали. Іграшки не втрачають колір під час прання й не вигоряють.

Де купити якісну іграшку?

Найкраще купити іграшку собачку в спеціалізованих магазинах, або у інтернет-магазині виробника. Обирайте іграшки, де на етикетці чітко прописаний склад, вікова категорія та знак відповідності. Запитайте у продавця про сертифікат якості. Іграшки з різким запахом та інформація на коробці без перекладу мають насторожити вас.

Іграшка собачка ТМ Tigres – вірний друг з дитинства!

Український бренд Tigres пропонує цілу серію іграшок-собачок. У інтернет-магазині виробника ви можете замовити іграшку онлайн

Собачки басет, пудель, бультер’єр,  виготовлені з вишитими елементами. Вони невеликого розміру, тому дитина зможе брати іграшку в садок та на прогулянку.

Собачка Жан-жак та Собачка руда – охоронятимуть сон малюка. З іграшками комфортно переглядати мультфільми, чи слухати казочку, яку читає мама перед сном.

Собачка мопс та пудель сподобається дітям, які люблять породистих собачок.

Маленькі красуні зрадіють  собачці  чихуахуа в сумці та гарненькій сукенці! Можна вибрати білу собачку в рожевій сумці, або коричневу у стильній сумочці.

Якщо ви не знаєте, що подарувати крихітці, чи хочете зробити сюрприз  - іграшка-собачка ідеальний варіант!