Фото - Bаby blocks – конструктор WADER для розвитку дрібної моторики рук

Bаby blocks – конструктор WADER для розвитку дрібної моторики рук

   Розвиток дрібної моторики рук дуже важливий для малюка. Саме від того наскільки добре малюк тренує дрібну моторику в дитинстві, залежать його подальші успіхи у школі. Сьогодні існує безліч іграшок для розвитку необхідних навичок.  Іграшки  європейського виробника TM WADER, які можна купити в Україні, успішно допомагають дітям в усьому світі у формі гри розвиватися та вчитися

Які конструктори  купити для розвитку моторики однорічних малят?

   Перед тим, як купити конструктор, необхідно зрозуміти чому саме конструктори – найкращі іграшки для тренування мовних та моторних центрів маленьких голівок. Принцип гри будь-якого конструктора однаковий: з невеликих деталей потрібно скласти цілісну фігуру. Щоб з’єднати чи роз’єднати деталі між собою, дитина залучає усі свої пальчики й під час гри, розвиває дрібну моторику рук.  

Конструктор WADER, купити для дитини 1+

   Конструктори ТМ WADER розроблені для дітей з урахуванням їх фізичних та розумових здібностей. Перед тим як купити конструктор, обов’язково звертайте увагу на рекомендації виробника й вікову категорію. Іграшки з позначкою 3+, не підходять для дітей до трьох років, бо містять дрібні елементи.

   У нашому інтернет-магазині можна замовити новинку Вадер :"Baby Blocks" Мої перші кубики  - перший конструктор для однорічного малюка.

  • Великий розмір деталей
  • Різноманітність кольорів
  • Веселі наклейки
  • Проста система з’єднань
  • Сертифікований та безпечний  

   Іграшка розвиває дрібну моторику рук, пам’ять, увагу, координацію рухів та посидючість. Яскраві наклейки дозволяють фантазувати разом з малюком й складати не лише прості фігури, а й фігурки тваринок. Якщо купити конструктор в зручній сумці, то він виконуватиме й виховні функції. Привчайте малюка складати іграшки одразу після гри. Тоді деталі іграшок не потраплять до пилотягу, й не загубляться.

  У інтернет-магазині Тигреc, можна замовити онлайн конструктор наступних комплектацій:

  • "Baby Blocks" Мої перші кубики-30 шт – конструктор, який складається з тридцяти елементів. З цієї іграшки дитина будуватиме найпростіші конструкції, складатиме деталі на причіп машинки, або у відеречко, розвиваючи координацію рухів.
  • "Baby Blocks" Мої перші кубики-60 шт – іграшка складається з шістдесяти безпечних кубиків, для розвитку фантазії та найважливіших вмінь.
  • "Baby Blocks" Мої перші кубики-100 шт – це сто безпечних елементів з яких малюк легко складатиме будівлі, дерева та навіть тварин.  

   Ви можете купити конструктор в один клік, натиснувши кнопку «Купити», або оформити замовлення у корзині. Оплатити замовлення можна онлайн, або при отриманні. Вам не потрібно платити додаткову комісію за переказ коштів. Лише вартість іграшки й доставка згідно тарифів «Нової Пошти», а якщо сума вашого замовлення понад 600 грн, ми оплатимо доставку за вас!

Купуйте у нас – економте свій час!