Фото - Конструктори WADER – іграшки з бездоганною репутацією

Конструктори WADER – іграшки з бездоганною репутацією

   Конструктори вадер серії EDU такі ж популярні як і конструктори Lego. Вони – поєднують в собі якість, ціну та освітню цінність. Конструктори -  найкращі іграшки для раннього розвитку малюків. Яскраві та різноманітні деталі заохочують дитину до гри та сприяють розвитку дрібної моторики, уяви та пам’яті. Спеціальні кріплення та інтуїтивно проста система складання, зрозуміла навіть дванадцятимісячним малюкам. Іграшки вадер виготовлені з безпечної сировини. Виробник дотримується європейських стандартів, конструктори WADER  відповідають українському знаку якості.

У якому віці купити конструктор Вадер дитині?   

  ТМ WADER пропонує конструктори для дітей 1+ та 3+ . Вони відрізняються розміром деталей та максимально корисні для своєї вікової категорії.

Конструктори  WADER для дітей 1+

   Перший конструктор Вадер ви можете купити, коли малюку виповниться один рік. "Baby Blocks" Мої перші кубики – конструктор, який складається зі зручних великих деталей обтічної форми. Іграшка пройшла тестування й абсолютно безпечна, навіть за умови, якщо малеча  братиме деталь до рота.  Деталі легко з’єднуються між собою. Малюк складатиме й розкладатиме прості конструкції, вивчатиме форми, кольори та просторову уяву.

   "Baby Blocks" Мої перші кубики-залізниця  - тематичний набір з яскравими наклейками. Ця іграшка – чудовий подарунок на перший День народження.  Рельси  довжиною 2, 24 м по яких рухається іграшковий потяг, а також реалістична інфраструктура, познайомлять малюка з новим видом транспорту. Яскраві наклейки з цифрами допоможуть  почати навчання у формі гри.  

Конструктори  WADER для дітей 3+

   Конструктор "Middle blocks" складається з 240 елементів . Він розроблений з урахуванням фізичного  й розумового розвитку  трирічних дітей. Деталі конструктора різної форми, що дозволяє дитині створювати не лише фігури, а й цілі міста.

   Щоб створити інфраструктуру в іграшковому місті, потрібно замовити онлайн конструктор Вадер «Листочки» . Вічнозелена ялинка, струнка берізка, а може польові ромашки? Унікальні деталі  іграшки дозволяють створювати  дерева та квіти схожі на справжні.

   Для розвитку фантазії варто купити конструктор WADER  "Funny blocks".  Частина деталей конструктора виготовлена у формі голів. Малюк зможе зібрати цілу колекцію тварин: жирафа, собаку, кішку, коня, мавпу, папугу, кролика й слона. Незвична форма з’єднань дозволяє фантазувати та вигадувати найхимерніші фігури.

  Деталі конструктор «Їжачок» відрізняються від решти іграшок своєю «колючою» поверхнею. Вони стимулюють активні точки та дитячих долонях та впливають  мовні та моторні центри. «Їжачок» безпечний для дітей 3+, розвиває уяву, логіку та спритність рук.  

  WADER – бренд, який  заслуговує на довіру. Бездоганна якість та довговічність перевірена у  дитячих навчальних закладах та школах України. Щодня діти граються конструкторами та  у формі гри засвоюють новий матеріал

  Замовити іграшки онлайн та купити конструктори Вадер можна у нашому інтернет-магазині. Ми гарантуємо швидку доставку та бездоганну якість наших іграшок