Фото - Аспіратор  Canpol babies – безболісне очищення маленьких носиків!

Аспіратор Canpol babies – безболісне очищення маленьких носиків!

   Якщо немовля відмовляється їсти, плаче та капризує, перевірте його носик. Можливо у крихітки нежить. Коли малюк смокче мамині груди чи пляшечку, він дихає носиком, але це не можливо, якщо в малечі сопельки.  Крихітка стає неспокійною, постійно плаче та погано спить.

Як допомогти дитині й безболісно очистити маленький носик?

  ТМ Canpol babies розробила аспіратор із силіконовою насадкою, за допомогою якого очистити маленький носик стало легко та безболісно.

 Аспіратор для носа Canpol babies призначений для дітей від народження й до 3 років. Аспіратор дозволяє легко і просто усувати надлишкові виділення. У нього є незаперечна перевага над іншими аксесуарами такого типу – можливість регулювання сили відсмоктування. Один кінець аспіратора знаходиться у мами в роті, тому вона може дбайливо контролювати інтенсивність відсмоктування, що робить процес безпечним для малюка.

 Аспіратор має подвійний захист від попадання виділень в рот мами, для більшого психологічного комфорту можна додатково розмістити шматочок вати в пластмасовій частині трубки. Після використання помийте аспіратор в теплій воді з дитячим милом й добре прополощіть. Аспіратор має зручну коробку для гігієнічного зберігання.

  Аспіратор комплектується 2 змінними насадками, але ви можете також замовити змінні насадки для аспіратора Canpol babies додатково. Їх форма пристосована до форми маленького носика і запобігає занадто глибокому й болючому введенню аспіратора. Насадки виготовлені з м'якого силікону, тому безпечні, навіть якщо малюк під час процедури вередуватиме чи раптово поверне голівку.

Купити аспіратор  Canpol babies – безболісно очистити носик крихітки.

Ви можете купити аспіратор для носа в аптеці вашого міста, або замовити онлайн у нашому інтернет-магазині.