Фото - Розвиваючі іграшки ТМ Tigres: вивчайте світ граючись!

Розвиваючі іграшки ТМ Tigres: вивчайте світ граючись!

   Кожна матуся мріє, щоб дитина росла здоровою, красивою і розумною. Фахівці наголошують, що у ранньому дитинстві малечу не можна навантажувати різними навчальними методиками, а розвивати найважливіші вміння найкраще у формі гри.

Іграшки сортери для гри та розвитку дітей 1+

На другому році життя, мозок дитини активно розвивається. Малюк запам’ятовує багато нової інформації. Час знайомити його з основними кольорами, формами та назвами домашніх тварин.

Розвиваючі іграшки-сортери створені фахівцями спеціально для розвитку вашого малюка у цьому віці:

  • розвивають логічне мислення
  • знайомлять дитину з кольорами,  фігурами
  • формують навичку порівняння предметів
  • розвивають дрібну моторику рук і тактильні відчуття
  • покращують зір, тренують пам'ять, посидючість й уважність

Яку розвиваючу іграшку купити?

   Розвиваюча іграшка "Smart cube", що складається з двадцяти чотирьох елементів  - це 2в1: конструктор і сортер. Стінки кубика легко з’єднуються між собою та мають спеціальні отвори у які потрібно проштовхувати фігуру відповідної форми.  Логічна система з’єднань зрозуміла навіть однорічному малюку. Дитина складатиме прості конструкції, тренуватиме мовні та моторні центри мозку.

   Іграшка-сортер "Аnimals" складається з тридцяти двох елементів. Граючись сортером, дитина розвиватиме логічне мислення, вивчатиме фігури та познайомиться з тваринами.  У стінках куба є спеціальні отвори під які треба підбирати тваринку відповідної форми. Під час гри, називайте тваринок й малеча швидко їх запам’ятає.

  Іграшка-сортер "Forest schооl" – складається з фігурок тварин, букв «А», «В», «С» та цифр «1», «2», «3», а також геометричних форм. Цей сортер тренує зорову пам’ять та логічне мислення й знайомить малечу з першими цифрами та буквами.

  Підбираючи фігурки під отвори, дитина вивчає форми і кольори, вчиться порівнювати і аналізувати, розвиває пам'ять і логіку

   Іграшка-сортер "Smart house" – це багатофункціональна розвиваюча іграшка для дітей. Будинок складається зі стінок й даху, які є окремими ігровими майданчиками:

  • рахівниця для додавання й віднімання простих чисел
  • годинник для вивчення цифр та годин
  • рухомі трикутники з наклейками тварин, фруктів та транспортних засобів
  • сортер для вивчення геометричних фігур та перших букв

   Розумний будиночок допоможе вам вивчити з крихіткою кольори, навчити малечу додавати та віднімати, познайомити з назвами тварин, фруктів та транспортними засобами.

  Усі розвиваючі іграшки ТМ Tigres з маркуванням 1+ безпечні для дітей від дванадцяти місяців. Вони розроблені з урахуваннях фізичних і розумових здібностей малюків та відповідають українським та європейським стандартам якості.

Ви можете купити розвиваючу іграшку у магазинах вашого міста, або замовити у інтернет-магазині виробника.