Фото - М’які іграшки символи року – традиційний подарунок на Новий рік!

М’які іграшки символи року – традиційний подарунок на Новий рік!

   Новий рік святкували задовго до початку нашої ери.  А традицію дарувати подарунки запровадив Гай Юлій Цезар, засновник юліанського календаря. Саме за цим календарем, починаючи з 46 року до нашої ери, Новий рік стали святкувати 1 січня.

  Згідно з китайським гороскопом, кожен з дванадцяти років, представлений певною твариною. Традиційний порядок зодіакальних тварин наступний: Щур, Бик, Тигр, Кролик, Дракон, Змія, Кінь, Коза, Мавпа, Півень, Собака і Свиня.

  Існує легенда, в якій йдеться, що колись Імператор вирішив вибрати 12 тварин, щоб вони охороняли його спокій. Всім звірам наказали прибути до палацу. Тваринам наголосили, що ті дванадцять, які прибудуть першими, стануть почесними гостями. Першим біг бик, але кмітливий Щур стрибнув йому на хвіст і кинувся під ноги Імператора, перестрибнувши бика. Таким чином, Щур став першою твариною-покровителем року, а Бик -  другою. За ними прибігли Тигр і Кролик, прилетів Дракон, заповзла Змія, а Кінь і Коза прийшли одночасно, підкоривши Імператора скромністю. Мавпа прийшла дев'ятою, далі Півень, та Собака. Свиня прийшла дванадцятою. 

   Отже, символом прийдешнього 2021 року, після щура, стане бик – впевнений і спокійний знак. Астрологи кажуть, що наступний рік після високосного обіцяє бути спокійним. Варто приділяти більше уваги собі й своїй сім'ї й наполегливо працювати.

Новий рік найкраще традиційно зустріти в колі родини. І обов’язково дарувати  подарунки рідним, друзям та колегам. Солодощі та м’які іграшки символи року – традиційні подарунки, які завжди в моді.

Купити символ 2021 року

Щороку ТМ Tigres представляє м’які іграшки символи Нового року

  • Оригінальний дизайн 
  • 100% безпечна сировина
  • Ідеально підходять для комфортної гри
  • Висока якість та гіпоалергенність
  • Гармонійне поєднання кольорів
  •  Гарний подарунок для дорослого і дитини

   Іграшки-бички «Тео», «Луї», «Буй» та «Ромео» -  стануть чудовими друзями для малечі й розвиватимуть тактильні відчуття й емоційний інтелект.

   Іграшка бичок з колекції "Кращий друг" – м’яка та ніжна, бездоганна для малюків з народження. Животик, що шарудить, приверне увагу малюка й розвиватиме тактильні відчуття, а спеціальні гранули, що використовуються при наповненні іграшки, розвиватимуть дрібну моторику руку, яка відповідає за мовлення дитини.  Безпечні  матеріали, якісна вишивка, яскраві кольори та оригінальний дизайн – «Кращий друг» сподобається і малюкам, і дошкільнятам, і школярам.

  Подушка - корівка «Моллі» сподобається дівчаткам. Виконана у ніжних кольорах, мила та м’яка іграшка з якою можна і гратися, і відпочивати.

Подушка-бичок «Мачо» стане окрасою дитячої кімнати й додасть комфорту авто. Стримані кольори практичні у використанні.

Іграшки символи року у формі підголовників – оригінальний  подарунок та комфортний аксесуар .Підголовник "Бичок blue" для хлопчика та підголовник "Корівка pink для дівчинки.  Ці іграшки додадуть комфорту під час подорожей, з ними зручніше переглядати улюблені передачі та читати книжки.

Іграшка символ року подарує приємні емоції та стане талісманом в Новому році.

Купити символ 2021 року можна у нашому інтернет-магазині.