Фото - Автомобілі з ліцензійної серії "Mercedes-Benz Sprinter" не лише для хлопчиків

Автомобілі з ліцензійної серії "Mercedes-Benz Sprinter" не лише для хлопчиків

   Сьогодні на дитячих майданчиках можна побачити хлопчиків, які возять візочки, й дівчаток, які граються машинками. Сучасні батьки не звертають увагу на стереотипи й купують дітям одяг та іграшки призначені для протилежної статі. Фахівці запевняють, що діти повинні гратися різними іграшками й не перейматися, якщо дівчинку більше приваблюють машинки ніж ляльки, а хлопчика ваблять дівчачі візочки.

Для майбутніх водійок  фахівці бренду Tigres створили рожевий Mersedes, що увійшов у ліцензійну серію Mercedes Benz Sprinter by ТМ Tigres.

 Рожевий бортовий автомобіль "Mercedes-Benz Sprinter" – справжня знахідка для маленьких водійок. Дівчатка із задоволенням возитимуть іграшкові фрукти та овочі, а також перевозитимуть меблі для ляльок LOL. Вдале поєднання рожевого та сірого сподобається маленьким красуням, а також усім колекціонерам ліцензійних іграшок.

Ліцензійна серія автомобілів "Mercedes-Benz Sprinter" – це вантажні, пасажирські, бортові та  авто з лафотом.   Кожна іграшка є прототипом всесвітньо відомих автомобілів компанії Merсedes, що підтверджує голограма з унікальним номером на кожній упаковці. Моделі відрізняються оригінальним дизайном, високою деталізацією та функціональністю. В авто відкриваються двері та підіймається й опускається кермо. Іграшки сприяють розвитку дрібної моторики, просторової уяви, логіки  та фантазії. Автівки виготовлені із безпечної високоякісної сировини ABS, що відповідає українським та європейським стандартам якості.  

Автомобіль "Mercedes-Benz Sprinter" бортовий з лафетом – це багатофункціональна іграшка, з якою малюк перевозитиме вантажі та транспортуватиме машини, які потрапили в дорожньо-транспортну пригоду. Машинка з евакуатором – це одразу дві іграшки в одній. У комплект входить додаткова машинка  "Kid cars" формула.

Моделюючи різні ситуації, які трапляються на дорозі, можна познайомити малечу з правилами дорожнього руху. Залучаючи улюблені іграшки малюка, пояснити поведінку водіїв та пішоходів.  

Для перевезення вантажу фахівці українського бренду створили  "Mercedes-Benz Sprinter" бортовий та "Mercedes-Benz Sprinter" бортовий  з причіпом.  У цих моделях відкриваються борти, тому зручно завантажувати й розвантажувати пісок . Дитина може гратися машинкою не лише у пісочниці. Іграшка знадобиться для гри на березі моря.  Малюк зможе  перевозити мокрий пісок та мушлі, адже усі автомобілі  Mercedes-Benz Sprinter by ТМ Tigres  не втрачають зовнішній вигляд під впливом сонця та дощу

Обираючи іграшки ТМ Tigres, ви купуєте найкраще для своїх дітей. Бездоганна якість, сертифіковані матеріали, відповідність віковим та інтелектуальним здібностям дітей – український виробник створює іграшки для гри та розвитку малюків, що відповідають українським та європейським стандартам.

Купуйте оригінальні ліцензійні іграшки - обирайте краще!