Фото - "Baby Blocks" Мої перші кубики – перший конструктор малюка

"Baby Blocks" Мої перші кубики – перший конструктор малюка

Конструктор – універсальна іграшка для будь-якого віку. Адже будувати  та створювати закладено у дітей генетично. Складаючи з різнокольорових деталей конструкції малюки вивчають та пізнають світ.  От лише з віком змінюється розмір деталей: чим більші стають долоньки, тим менші потрібні деталі.  Школярам подобаються конструктори, які складаються з дрібних деталей, а для однорічних малюків найкраще підібрати іграшку з великими опуклими елементами без гострих кутів. Бо малеча у цьому віці  полюбляє куштувати  нові іграшки й може проковтнути дрібні детальки. 

За допомогою конструктора можна познайомити малюка з кольорами. Для цього слід придбати іграшку природніх кольорів. Складаючи деталі  в одне ціле, крихітка розвиватиме дрібну моторику рук, просторову уяву, фантазію та посидючість. Усі ці навички знадобляться під час дошкільного навчання та будуть необхідні в шкільному віці, коли дитина почне писати

Сьогодні виробники пропонують  конструктори на будь-який смак. "Baby Blocks" Мої перші кубики – залізниця ТМ WADER – заслуговує на те, щоб стати першим конструктором дитини.  Конструктор  складається з кольорових блоків та рейків й тематичних наклейок з цифрамита та елементами декору, щоб розвивати зорову пам’ять та логічне мислення. Усі елементи конструктора великих розмірів, виготовлені з високоякісної пластмаси, абсолютно безпечні для дітей від дванадцяти місяців.  За допомогою тематичного набору  ви створите разом з малюком яскраву міні залізницю.

Ви можете обрати залізницю довжиною 1,45 м, що складається з 39 елементів,  2,24 м – 58 елементів,  або ж 3,35 м – 89 елементів.

 Грайтеся разом з малечею. Допоможіть скласти рейки й наклеїти наклейки. Розкажіть про роботу залізниці та відмінності потяга від автомобіля.  Веселі наклейки-цифри привернуть увану крихітки. Граючись, розміщуйте вагони з цифрами у правильному порядку й обов’язково називайте їх у голос.  Пам'ять дітей раннього віку пластична, матеріал запам'ятовується досить швидко і легко.

 Грайтеся та розвивайтеся разом з нами!