Фото - Поєднуємо грудне та вигодовування з пляшечки разом з ТМ LOVI!

Поєднуємо грудне та вигодовування з пляшечки разом з ТМ LOVI!

Грудне вигодовування - найкраще для немовлят. Однак, якщо виникла потреба догодовувати малюка, чи поєднувати грудне та вигодовування з пляшечки дуже важливо зберегти рефлекс ссання, щоб малюк не відмовився від грудей.

Обираючи пляшечку, слід пам’ятати про два головні критерії -  безпека і зручність. Дизайн, звісно, теж важливий, адже усі речі для крихітки мають бути бездоганні.  

 Щоб вдало поєднувати грудне вигодовування з вигодовуванням з пляшечки важливо правильно підібрати соску. Дуже важливо, щоб техніка смоктання соски, максимально нагадувала смоктання грудей.  Цю функцію не можуть виконувати соски, виготовлені з однорідного силікону, адже жорсткі соски не мають спеціальної форми, а занадто м’які, малюк буде кусати. Тому динамічна соска, виготовлена з різних шарів силікону (з тонким м’яким наконечником та з жорсткою основою) – це найкращий вибір. Основна проблема при годуванні з пляшечки – це заковтування повітря,  яке надходить разом з молоком, та часто провокує кольки. Але цієї неприємності можна уникнути завдяки пляшечкам  ТМ LOVI. У них є спеціальна система клапанів, що перешкоджає попаданню бульбашок повітря в шлунок дитини . Повітря, що надходить в пляшечку , поступово замінює рідину, не змішуючись з нею.

ТМ LOVI випустила спеціальний набір "Захист рефлексу ссання" Buddy Bear 150 мл (0-3 місяці), та 250мл (3-6 місяців)  Цей набір дозволяє поєднувати грудне вигодовування з годуванням з пляшечки та знижує ризик кольків.

 Він складається з

  • Динамічної соски, яка має широку, тверду, профільовану основу, виготовлену з товстішого шару силікону. Забезпечує стабільну опору для губ, запобігає кусанню основи соски. Система SUPERvent - новий вентиляційний клапан, запобігає всмоктуванню соски, знижує ризик появи коліків.
  •  Динамічної пустушки з унікальним універсальним візерунком. Пустушка полегшує дихання та ковтання слини завдяки  профільованій основі. Отвори в основі забезпечують вільну циркуляцію повітря і запобігають подразненню ніжної шкіри дитини.

Набір "Захист рефлексу ссання" для  вдалого початку годування малюка.

ТМ LOVI – годування з любов’ю!