Фото - Бамбуковий посуд – посуд майбутнього!

Бамбуковий посуд – посуд майбутнього!

Коли настає час першого прикорму,  батьки повинні підібрати для малюка не тільки правильну їжу, а  й якісний, яскравий та безпечний посуд.

Зробити це найпростіше та найвигідніше у інтернет-магазині Тигрес . У нас представлені оригінальні  набори посуду для дітей від європейського бренду Canpol babies. Ці торгові марки користуються популярністю серед українських мам вже понад двадцять років.   Купити в Україні  набори посуду європейської якості, можна в один клік у нашому інтернет-магазині. Ми надаємо усі відповідні сертифікати якості та відповідності згідно з чинним законодавством.  

Особливості вибору наборів посуду для немовлят

Починаючи з шести місяців молочну кашу, супчик чи овочеве пюре краще давати дитинці їсти не з пляшечки, а з тарілочки, ложечкою. Та й водичку й компот вже можна давати з чашки, а не з соски. Це сприятиме кращому розвитку малюка, його дорослішанню, прищепленню навичок самообслуговування та адаптації в соціумі. Вчити самостійно малюка потрібно поступово. Щоб процес навчання був цікавий, придбайте оригінальний посуд з яскравими малюнками.  Купити набір посуду для дитини в Києві чи в будь-якому іншому населеному пункті України можна онлайн. Ми гарантуємо якісну продукцію та швидку доставку. Якщо ж посуд вам не підійде, ви маєте можливість обміняти його протягом чотирнадцяти днів.

Чому краще вибирати набір, а не окремі предмети?

Обираючи одразу набір посуду, а не окремі предмети, ви формуватимете в дитини естетичний смак. Яскраві природні відтінки наборів Canpol babies підібрані так, щоб викликати в крихітки апетит. Якщо ви замовлятимете набір посуду відповідно до віку, то ані чашечка, ані тарілка не буде завелика для крихітки. Важливе значення має матеріал з якого виготовлений посуд.

Особливою популярністю користуються набори з бамбукового волокна.

  • За прогнозами японських вчених, саме бамбуковий посуд стане посудом майбутнього.
  • Бамбук настільки унікальна деревина, що його стебла не втрачають своїх унікальних властивостей при обробці, а навпаки, набувають нових позитивних характеристик.
  • Бамбук не потрібно обробляти хімікатами під час росту.
  • Бамбукові плантації можна використовувати неодноразово.
  • Вирубка не знищує рослину.
  • Бамбукове волокно вирізняється своєю легкістю і ударостійкістю;
  • Не виділяє і не вбирає сторонні запахи;
  • Посуд з бамбукового волокна має яскраве барвисте оформленн

  Отож, бамбуковий посуд від Canpol babies - це, в першу чергу, натуральність і екологічність.
 Замовити бамбуковий набір посуду Canpol babies можна в інтернет-магазині