Фото - Бортовий Mercedes Benz Sprinter by ТМ Tigres – обирайте краще!

Бортовий Mercedes Benz Sprinter by ТМ Tigres – обирайте краще!

Світ іграшок – різноманітний та яскравий.   Нова іграшка - це завжди радість для дитини, однак розумні батьки знають, що вона повинна не просто радувати і захоплювати, а й бути безпечною та корисною, розвивати, навчати, допомагати малюкові пізнавати світ.

   Іграшковими машинками граються і хлопчики, й дівчатка. Як вибрати іграшку, яка буде подобатися дитині й матиме освітню цінність?

  • Машинка має бути безпечна та відповідати віку дитини

  • Корисна іграшка – допомагає краще зрозуміти навколишній світ та процеси, які відбуваються щодня

  • Стимулює малюка до дії

  • Розвиває дрібну моторику, увагу та логіку

Для кожного віку своя машинка

  Прості яскраві машинки без додаткових функцій та дрібних деталей, які можна відірвати, підійдуть для малюків, що вміють впевнено сидіти та повзати. Дитина возитиме машинку по підлозі, пальчиками крутитиме колеса й з раннього дитинства розвиватиме дрібну моторику рук. Іграшка стимулюватиме рухову і пізнавальну активність

  Для дітей 3+  обирайте автомобілі з рухомими елементами. Функціональні іграшки з ліцензійної серії "Mercedes-Benz Sprinter"  - чудовий вибір для малюка у цьому віці!  Колекція поповнилась новими цікавими моделями.

Автомобіль "Mercedes-Benz Sprinter" евакуатор з лафетом – спецтранспорт, який можна спостерігати на дорогах наших міст. Юний автолюбитель познайомиться з роботою спеціалізованої техніки та з її допомогою зможе моделювати різні дорожні ситуації. Машинка з евакуатором – це одразу дві іграшки в одній. У комплект входить додаткова машинка  "Kid cars" формула.

   Для перевезення різних вантажів найкраще використовувати "Mercedes-Benz Sprinter" бортовий та "Mercedes-Benz Sprinter" бортовий  з причіпом.  У цих моделях відкриваються борти, тому зручно завантажувати дитячі меблі, пісок, камінці чи гілочки на вулиці.  Малюк зможе гратися на вулиці навіть після дощу, адже усі автомобілі  Mercedes-Benz Sprinter стійкі до погодних умов. Яскраві іграшки не втрачають своїх кольорів під впливом сонця та дощу

Автомобіль "Mercedes-Benz Sprinter" бортовий з лафетом – це багатофункціональна іграшка, з якою малюк перевозитиме вантажі та транспортуватиме дрібні машинки .

   Кожна іграшка є прототипом всесвітньо відомих автомобілів компанії Merсedes, що підтверджує голограма з унікальним номером на кожній упаковці. Моделі відрізняються оригінальним дизайном, високою деталізацією та функціональністю. В авто відкриваються двері та піднімається й опускається кермо. Іграшки сприяють розвитку дрібної моторики, просторової уяви, логіки  та фантазії. Машинка виготовлена із безпечної високоякісної сировини ABS, що відповідає українським та європейським стандартам якості. М’які колеса автомобіля дозволяють з легкістю маневрувати і не ковзати, виготовлені з безпечної сировини TPE (що по механічним характеристикам схожа на резину).   

Купуйте оригінальні ліцензійні іграшки - обирайте краще!