Фото - Гра з будиночком для ляльок – "дзеркало" ваших стосунків з малюком

Гра з будиночком для ляльок – "дзеркало" ваших стосунків з малюком

Купити будиночок для ляльок – подарувати малечі цілий мікросвіт

Іграшковий будиночок для ляльок – чудовий подарунок для трирічної дитини. Це не просто іграшка це -  маленькій світ, в якому дитина відтворюватиме усе, що її хвилює.   

У три роки діти починають грати рольові ігри. Дитина відтворює у грі усе, що бачить та відчуває. Будиночок для ляльок допоможе розвиватися, фантазувати та приміряти на себе різні соціальні ролі. 

Дитина зможе побути турботливою мамою, чи відчути себе татом, а може син чи донька охоче гратимуть себе? Поспостерігайте тишком за дитячою грою. Ви зможете почути власні слова та інтонацію. Послухайте, як малюк відтворює стосунки з батьками, що іграшковий «двійник» розповідає своїм друзям й ви зрозумієте, що турбує малечу. Гра з ляльками – відмінне «дзеркало» ваших стосунків з малюком.

Гра з Будиночок для ляльок – розвиваємо важливі соціальні вміння та дізнаємося, що хвилює малюка

Під час гри з з ляльковим будиночком можна м'яко без суворих зауважень прищепити дитині правила поведінки у суспільстві та сім'ї, основи етикету, особливості гігієни та поведінці за столом. Пояснити права та обов’язки дитини й програти з ляльками ситуації, які викликають негативні емоції та страх – лікування зубчика, похід до педіатра, розлуку з мамою, сварку з друзями Фахівці говорять, що це допоможе пережити негативні емоції та частково позбутися страхів.

Купити будиночок для ляльок варто не лише дівчаткам

Хоч ляльковий будинок асоціюється з дівчатками, проте розвивати соціальні вміння та грати з ляльками важливо й хлопчикам. У нашому інтернет-магазині ви можете купити будиночок для ляльок для дівчаток та замовити онлайн ляльковий будиночок для хлопчиків європейської торгової марки WADER.

Яскравий будиночок для ляльок LOL зі спальнею, вітальнею та терасою сподобається маленькій господині. Дівчинка зможе на власний смак обставити меблі в будиночку та на терасі.

Будиночок Ферма – цікава іграшка, щоб познайомити малечу з домашніми тваринами та веденням домашнього господарства.

Play House Авто Сервіс – це будиночок-автомайстерня

Хлопчикам й дівчаткам подобається гратися машинками. А справжні автолюбителі мріють про власний гараж. Уявіть, як зрадіє водій, якщо йому подарувати авто майстерню!  Заміна мастила, ремонт підвіски або техогляд  -  у Play House. Ця іграшка – маленька копія справжнього сервісного центру: під’їзди, підіймачі, ліфти й дві станції сервісного обслуговування. Тут можна відремонтувати будь-яку поломку у автомобілі.

Play House Авто Сервіс – двоповерховий будиночок з рухомими елементами та трьома машинками. Іграшка доповнена тематичними наклейками та трьома машинками.

  Гра з ляльковими будиночками розвиває уяву та дрібну моторику рук, координацію та увагу.

Замовити будиночок можна в нашому інтернет-магазині за акційною ціною.