Фото - 3D пазли - головоломка для найменших

3D пазли - головоломка для найменших

Пазли популярна іграшка, якою граються не лише діти. Дорослі теж залюбки складають з дрібних частинок цілісну картину. Така гра розвиває в дітей логіку та увагу, а дорослим допомагає відволіктися та тримати мозок в тонусі.

Купити пазли для дітей

Розмір деталей пазлів залежить від віку дитини. Паперові пазли не підходять маленьким дітям. Зазвичай вони складаються з дрібних частинок, а малеча обов'язково братиме детальки до рота.  Та й освітньої цінності такі пазли не несуть малюкам. Адже гра повинна бути зрозуміла дитині. 

Сьогодні купити пазли можна різних розмірів, але важливо звертати увагу на вік дитини.

  

Користь пазлів ТМ Tigres

У 2-3 роки діти легко складають пазли з 18, 24 і навіть 36 частин, на яких зображено фрагменти улюблених мультфільмів чи казкових героїв. У 5-6 років – самостійно збирають картину з 120, 260 і навіть 500 елементів. А однорічні малюки лише вчаться з'єднувати деталі між собою. Для малят 1+ найкраще підійдуть об’ємні 3D пазли.

Дизайнери українського бренду створили унікальні пластмасові "3D пазли Тваринки" для дітей 1+ У колекції 4 тваринки: козлик, котик, песик та лисичка. Кожна 3d тваринка складається з восьми великих елементів, безпечних для найменших.

Гра з пазлами ТМ Tigres, корисна для розвитку моторики, пам'яті, уваги. Діти познайомляться з будовою тіла тварин, а завдяки кольоровим деталям - вивчать кольори. Якщо ж малюк захоче використати деталь іграшки в якості гризунця, ви можете не хвилюватися: пластмасові іграшки ТМ Tigres – сертифіковані, не містять жодних шкідливих речовин, якісні та безпечні. Іграшка розкладається на 2D, такі деталі зручно обмальовувати на папері, що теж корисно для розвитку моторики та просторової координації

Пазли сприяють ранньому інтелектуальному розвитку дитини. Купити пазли можна в звичайних магазинах, або інтернет-магазині. Головне звертати увагу на вікове обмеження та виробника.  Іграшка має відповідати фізичним здібностям дитини. 

Гра з деталями пазлів тренує моторику рук, розвиває пам’ять та увагу, покращує координацію рухів. Пазли виховують посидючість та розвивають логічне мислення.

У нашому інтернет-магазині ви можете купити тваринки-пазли окремо, або ж замовити одразу набір. Пазли призначені для дітей 1+, але будуть корисні й цікаві дошкільнятам. В дитячому садку можна влаштовувати цілі змагання серед малечі. Хто швидше складе 3D тваринку той і переміг!

Купуйте "3D пазли Тваринки", грайтеся та розвивайтеся!