Фото - Пустушка – аксесуар, який володіє заспокійливим ефектом та задовольняє психологічну потребу малюка в почутті безпеки і комфорту

Пустушка – аксесуар, який володіє заспокійливим ефектом та задовольняє психологічну потребу малюка в почутті безпеки і комфорту

Купити пустушку

  Сучасні аксесуари для дітей, призначені для правильного розвитку й задоволення природніх потреб немовлят. Смоктальний рефлекс – один з найсильніших рефлексів новонародженого. Пустушки допомагають задовольнити смоктальний рефлекс та заспокоюють малюка. Якщо купити пустушку відповідно до віку та з якісних матеріалів й вчасно змінювати - вона стане вашим надійним помічником.

У інтернет-магазині компанії Тигрес, офіційного дистриб’ютора європейських торгових марок Canpol babies та LOVI представлений широкий асортимент сертифікованих пустушок та інших аксесуарів, які допоможуть вам суттєво полегшити щоденні клопоти по догляду за малюком.

Особливості пустишок для дітей

Сучасна дитяча ортодонтична пустушка - це ергономічна пустушка для новонароджених, яка заспокоює малюка, та сприяє формуванню у маленької дитини правильного прикусу.

Ортодонтична пустушка має скошений край, завдяки якому щелепи при ссанні знаходяться в русі, щоб утримати соску в ротовій порожнині. Ці рухи, подібні до смоктального рефлексу при годуванні, сприяють активному розвитку лицьових м'язів, а малюк заспокоюється швидше.

Пустушка щільно прилягає до губ й завдяки цьому малюк не заковтує повітря, через яке в дитини виникають коліки. Основа пустушки зі спеціальними отворами не перешкоджає вільному потоку повітря, щоб малюк міг спокійно дихати під час смоктання.

Ортодонтична пустушка задовільняє вроджений смоктальний рефлекс малюка, коли дитина на штучному вигодовуванні, або коли смоктальний рефлекс надто виражений. Пустушка володіє заспокійливим ефектом, задовольняє психологічну потребу малюка в почутті безпеки і комфорту.  

 Пустушки відрізняються за формою, розмірами і матеріалами, з яких вони виготовляються.

Соски у пустушках можуть бути латексними і силіконовими. Латексні соски  м'якші, більше підходять для недоношених немовлят. Силіконові пустушки виготовлені з медичного силікону, який витримує багаторазову обробку, стерилізацію за допомогою гарячої пари, кип'ятіння. Вони не вбирають сторонні запахи, мають тривалий термін служби. Пустушка з силікону підійде для доношеної дитини з вираженим смоктальним рефлексом.

Пустишки з латексу і силікону фахівці рекомендують змінювати в середньому, кожні два місяці.

Де купити пустушку за доступною ціною в Україні?

Інтернет-магазин компанії Тигрес пропонує аксесуари для дітей від провідних виробників Європи. На сайті представлені аксесуари для дітей ТМ Сanpol babies та LOVI. Європейським виробникам довіряють мами в усьому світі.

У нас можна замовити пустушку для новонародженого 0+ чи купити пустушку для дитини 6+, а також пустушку 18+ Ми здійснюємо доставку по всій території України (крім окупованих територій)

Купуйте у нас - економте свій час!