Фото - Будівельні машинки Volvo & Hot Wheels - професійний  спецтранспорт для малюків

Будівельні машинки Volvo & Hot Wheels - професійний спецтранспорт для малюків

Купити хотвілс

Дитячі іграшки Klein відомі в усьому світі вже понад півстоліття. Німецька компанія спочатку виробляла мітли. Але через деякий час власники випустили аналог дорослого інвентаря для дітей. Такі іграшки позиціювалися як речі, які допомагають дітям засвоїти важливі соціальні ролі й допомагати батькам. Дитячі товари Klein мали шалений попит й через деякий час німецький виробник почав виготовляти лише дитячу продукцію.

 

 

Асортимент  Klein сьогодні – це різноманітні іграшкові інструменти, побутові прилади й  техніка, яка імітує продукцію всесвітньовідомих брендів: BOSCH, MIELE, BRAUN, VILEDA, WMF, BARBIE. Компанія пропонує й цілі тематичні дитячі набори для гри у домашнє господарство, лікарню, магазин, кухню.

Продукція компанії відома по всьому світу, завдяки своїй функціональності та максимальній схожості з оригіналом. 

Чим унікальні іграшки Klein

Діти намагаються копіювати своїх батьків. Й, звісно, користуватися побутовими приладами. Але для малечі це небезпечно. Унікальні іграшки ТМ Klein не лише візуально імітують техніку та інструменти, а й повністю функціонують як вони: швейна машина шиє, свердла дрилі обертаються навколо своєї осі, фен дує. Крім реалістичності іграшок, виробник дбає й про безпеку дітей і виготовляє всі товари з якісних і міцних матеріалів. Всі вони екологічно чисті і нетоксичні.

 

Машинки Volvo & Hot Wheels для юних будівельників

Серед асортименту іграшок особливе місце займають машинки серії Volvo & Hot Wheels. Це яскравий спецтранспорт максимально схожий з оригінальними будівельними автівками.  

Будівельний Меганабір VOLVO , що входить в серію Volvo & Hot Wheels відомого німецького бренду Klein, буде чудовим подарунком для хлопчика. Іграшки реалістичні, тому машинками гратимуться й діти молодшого шкільного віку.  

В набір входять:

Екскаватор Volvo виконаний в сучасному сіро-жовтому дизайні. Рухомий рукав. Гумові колеса.
Самоскид VOLVO виконаний в сучасному сіро-жовтому дизайні.Рухомий кузов. Гумові колеса.

Бетонозмішувач VOLVO в коробці виконаний в стильному сіро-жовтому дизайні. Рухома бочка, обертається за допомогою ручки. Гумові колеса.
Навантажувач VOLVO виконаний в сучасному cіро-жовтому дизайні.

Якщо юний будівельник більше захоплюється машинками Hot Wheels, то він буде в захваті від будівельних іграшок в червоно-жовтому дизайні. Самоскид, бетонозмішувач, екскаватор чи навантажувач – функціональні машинки з гумовими колесами, максимально схожі до справжніх, міцні й надійні.

Купити оригінальні машинки VOLVO та Hot Wheels та інші іграшки Klein можна в інтернет-магазині Тигрес.

Іграшки VOLVO та Hot Wheels -  відмінний подарунковий варіант. Адже купити машинки можна в оригінальній презентабельній упаковці. Якщо купити машинки на суму понад 600 грн, ми гарантуємо безкоштовну доставку у відділення Нової Пошти чи доставку за вказаною адресою.

Замовляйте у нас – економте свій час!