Фото - Топ-5 аксесуарів, які варто купити для безпеки дитини у домі

Топ-5 аксесуарів, які варто купити для безпеки дитини у домі

Поки дитина маленька, батьки можуть не хвилюватися, що крихітка може травмуватися .  Але коли  малюк стає самостійний, варто подбати про його безпеку. Дитину цікавить усе: шухдляди, замки, двері. Здавалося б, абсолютно безпечні для дорослої людини предмети, можуть травмувати дитину

Колись батьки з підручних засобів робили аксесуари , щоб вберегти дітей від гострих кутів та розеток. Сьогодні ж виробники дитячих товарів, дбають про безпеку дітей і пропонують батькам купити  захист від дітей на двері, блокаду до шухляди,  захисні куточки,  заглушки для розеток.  Ці недорогі та якіcні аесесуари вбережуть малечу від травмування й зроблять дім безпечнішим.  

   Переваги аксесуарів Сanpol babies

  • не псують зовнішнього вигляд виробу,
  • виглядають як звичайні ручки або накладки;
  • на 100% захищають дитину від ушкоджень;
  • універсальні, легко монтуються і знімаються;
  •  мають стильний зовнішній вигляд,
  • можна підібрати колір в залежності від дизайну кімнати; кріпляться акуратно, не псують меблі і не залишають слідів клею на поверхні.

Відкривати й закривати двері шафи дуже цікаво, але можна прищепити пальці. блокада або замок для шафи, не дасть малюку можливість відкривати дверцята. Щоб малюк не нервувався, що не може відкрити дверцята, поставте блокаду, доки він не зрозумів як це робиться і всі речі,  які зберігаються в шафі, залишаться на своїх місцях.  

   Надійно захистить пальчики дитини від відкритих і прочинених дверей  захист від дітей на двері. Нехай всі двері відкриються для дитини пізніше - коли вона підросте. Блокаду для дверей необхідно розміщувати на верхній край дверей або поруч з петлею.

Незамінну допомогу може надати також блокада до шухляди. Адже в будинку завжди є багато висувних шухляд, в які цікавому малюкові заглядати необов'язково. Замок для шухляди складається з двох частин, він легко встановлюється.

  Важливу роль для безпеки дитини в будинку відіграють заглушки для розеток. З електрикою потрібно поводитися обережно, але поки малюк це зрозуміє, його потрібно трохи підстрахувати. Заглушка для розетки легко вставляється, і вийняти її можна тільки за допомогою спеціального ключа. Ключ не рекомендується залишати в розетці.

Коли дитина навчиться бігати по будинку зі швидкістю світла, то на кути столів, крісел, полиць буде корисно встановити захисні куточки. Універсальна стрічка безпеки підійде для всього - від холодильника або шафи до сидіння унітазу. Липучка дозволяє зручно кріпити її практично на будь-яку поверхню.

Захист для дітей зробить перші відкриття маленьких бешкетників  безпечнішими.

У нашому інтернет-магазині  можна замовити аксесуари для безпеки дитини онлайн.Замовляйте захист від дітей на двері блокаду до шухлядизахисні куточки заглушки для розеток. захист від дітей на двері разом з товарами. Якщо сума вашого замовлення буде понад 600 грн – доставка безкоштовна.