Фото -  Накладки на сосок – безболісне грудне вигодовування з перших днів

Накладки на сосок – безболісне грудне вигодовування з перших днів

Грудне вигодовування викликає найніжніші почуття та позитивно вливає на розвиток немовля й відновлення жіночого організму після пологів.  Коли малеча смокче материнські груди з перших хвилин свого життя, разом з молозивом до стерильного шлуночка потрапляють антитіла та корисні бактерії, необхідні для формування міцного імунітету дитини та налагодження травлення.   Усі дев’ять місяців організм матусі накопичував вагу, щоб під час грудного вигодовування малеча була забезпечена усіма поживними речовинами та мікроелементами. У мами, що годує грудьми,  матка швидше приходить до нормальних розмірів, організм відновлюється і омолоджується.

Купити накладки на сосок – насолоджуватися комфортним материнством 

Але на початку грудного вигодовування, матусі відчувають дискомфорт та біль у сосках. Потрібно близько чотирнадцяти днів, щоб чутливі соски звикли до своєї нової функції. Ми рекомендуємо купити накладки на соски в інтернет-магазині Тигрес 

Захисні накладки на груди для швидкого загоєння тріщин

У перші дні грудного вигодовування накладки на сосок допоможуть уникнути тріщин та стануть в нагоді, якщо у матусі втягнуті соски й дитині не зручно їх правильно захоплювати. Вони вбережуть від неприємних відчуттів, якщо у крихітки ріжуться зуби й малеча намагається втамувати свербіж у яснах під час їжі.  

У інтернет-магазині можна купити накладки на соски європейської торгової марки Canpol babies. Вони виготовлені з м’якого й ніжного силікону,  що дозволять безболісно годувати малюка. Накладки на соски позбавляють матусю від болісних відчуттів, якщо соски пошкоджені. 

Чому варто купити захисні накладки на груди 

  • Вони захищають чутливі соски та прискорюють процес загоєння тріщин
  • Форма насадки дозволяє дитині торкатися до материнського тіла
  • Відсутність смаку та запаху не перешкоджає крихітці відчувати запах материнського тіла та смак молока. 
  • Спеціальний контейнер для гігієнічного зберігання насадок

Переваги покупки в нашому магазині:

  • У нашому інтернет-магазині ви можете купити недорогі накладки на груди
  • Ми реалізуємо товари для мам та немовлят лише надійних брендів, яким довіряють мами України вже понад двадцять років.
  • Якщо купити насадки на сосок та інші необхідні товари на суму від 600 грн –доставка безкоштовна.
  • Доставка товару здійснюється по всій території України 

Чи варто купити насадки на сосок під час вагітності?

Збираючи сумку в пологовий, не забудьте купити насадки на сосок. Адже годувати малюка ви почнете у перші хвилини його життя, а у пологовому пробудете щонайменше три доби. Як тільки відчуєте дискомфорт у грудях, одразу почніть використовувати накладки на соски. Так ви вбережете себе від болісних, неприємних відчуттів й успішно годуватимете дитину грудьми.

Грудне вигодовування – найкраще, що може дати матуся своїй крихітці. І у вас обов’язково усе вдасться з аксесуарами ТМ Canpol babies. Готуйтеся до пологів завчасно, купуйте усе необхідне у нашому інтернет-магазині, щоб  початок материнства був безболісним і комфортним!

Для  консультації телефонуйте: 0673613003