Фото - Машинка  Wader Gigant – іграшка на якій може кататися навіть тато!

Машинка Wader Gigant – іграшка на якій може кататися навіть тато!

Купити машинку Wader

Машинка  – найпопулярніший подарунок для хлопчика. Навіть, якщо у дитини цілий автопарк, нова машинка викличе інтерес) Різноманіття чотириколісних іграшок вражає. Але провідні позиції безперечно займають машинки польського виробника WADER. Вони пройшли сертифікацію у Європейському союзі, а також отримали український знак якості.

Купити машинки Вадер можна у інтернет-магазині Тигрес

Іграшки Вадер вирізняються особливою міцністю. Вони виготовлені з якісної безпечної пластмаси з використанням харчових барвників. Осі машинок витримують значне навантаження. Зокрема машинки Вадер middle truck витримують навантаження у 120 кілограмів, а іграшки Wader серії Gigant – 150!

Якщо купити машинки з цієї серії, то дитина буде не лише гратися іграшкою, а й кататися на ній. Відсутність електронних деталей дозволяє гратися з машинками Вадер у воді, та у дощову погоду, перевозити вологі листочки, камінчики й мушлі.  Зберігати машинки можна цілий рік на балконі! Вони стійкі до погодних умов та не змінюють зовнішнього вигляду під впливом дощу чи сонця.

Cерія машинок Гігант  викличе захоплення у дітей! Гіганські сміттєвози, самоскиди, екскаватори, трактори та причепи – витримують значне навантаження та активні ігри. Міцний корпус, стійкі колеса та надійні оськи дозволяють  перевозити вантажі та кататися на машинці не лише дитині. Навіть тато може сміливо сісти на вантажівку, бо ж вона витримує навантаження у 150 кг!

Машинки Wader не лише для хлопчиків

Гратися машинками подобається не лише хлопчикам. Купити машинку Вадер у інтернет-магазині можна й для дівчаток. Велика іграшкова вантажівка  у ніжному рожевому дизайні розроблена спеціально для дівчаток. Дівчинка зможе перевозити у ній ляльки, меблі для ляльок, навіть цілий іграшковий будиночок вміститься в кузов вантажівки! Батьки зможуть вести дівчинку на машинці, або ж дитина кататиметься сама, відштовхуючись ніжками. Спеціальна ручка, за яку дитина триматиметься під час катання, розроблена компанією Вадер  для додаткової безпеки.  Ніжне поєднання рожевого та блакитного, чарівна усмішка та очі з віями – іграшка виготовлена спеціально для маленьких красунь.  

Серія Gigant не лише міцна, а й функціональна. Кузов вантажівок відкривається, а його положення фіксується спеціальним фіксатором. Задня стінка кузова також відкриваються для зручнішого поводження з вантажем. До вантажівок можна прикріплювати причепи від інших машинок серії Wader Гігант. Рухливі елементи корисні для розвитку координації та просторового мислення дитини.

Великі іграшкові вантажівки Wader Гігант безпечні для дітей від одного року.  Іграшка містить тільки міцні деталі й має закруглені краї для максимальної безпеки дитини. Вона прекрасно підходить для гри як вдома, так і в саду або пісочниці.

Завдяки надійній конструкції дитина буде гратися іграшкою протягом багатьох років, а з часом возитиме на ній молодшого братика чи сестричку. Купити машинку вадер з безкоштовною доставкою можна на нашому сайті