Фото - Пляшечка LOVI - вдалий початок материнства!

Пляшечка LOVI - вдалий початок материнства!

 Дитина народжується з вродженим рефлексом смоктання. Під час грудного вигодовування в малюка активно працюють м'язи губ і язика. Правильне смоктання впливає на здоровий розвиток дитини. Добуваючи самостійно їжу із грудей, малюк зберігає належну координацію смоктання, ковтання і дихання. Якщо ж грудне вигодовування не можливо, чи потрібно поєднувати його з годуванням з пляшечки, дуже важливо забезпечити дитині можливість активного смоктання.

Чому пляшечка LOVI

Завдяки інноваційній запатентованій технології неоднорідних шарів силікону, динамічна соска LOVI розтягується і стискається відповідно до ритму смоктання дитини, стимулюючи м'язи рота до активної, напруженої роботи. Отже, допомагає поєднувати грудне вигодовування з годуванням з пляшечки. Спеціальна форма пляшечки сприяє її комфортному утриманню що дозволяє їй переміщатися відповідно до ритму смоктання дитини. Пляшка LOVI оснащена ковпачком з мірною шкалою та ущільнювача диском. Може використовуватися як місткість для зберігання молока.

Переваги пляшечки LOVI для малюка:

  • Активне смоктання - динамічна соска і пляшечка були розроблені, щоб стимулювати дитину активно смоктати з пляшечки як при грудному вигодовуванні, яке, в свою чергу, стимулює правильний розвиток ротової порожнини.
  • Розвиток мовлення - дослідження показують, що активне смоктання стимулює м'язи, відповідальні за розвиток мови. Динамічна соска LOVI забезпечує активну роботу цих м'язів з перших днів життя.
  • Профільована основа - широка, легка для захоплення губами основа соски LOVI не дозволяє малюку кусати її під час годування. Виготовлена з товстішого шару силікону, є хорошою опорою для губ.
  • Правильне дихання - форма соски LOVI спонукає дитину правильно складати губи, що навчає правильному диханню носом.
  • Антиколікова - унікальна система циркуляції повітря соски запобігає появі кольок у новонароджених.

Види пляшечок LOVI:

  • Пляшечка Stardust виготовлена з ​​поліпропілену високої якості, легкого і міцного матеріалу, безпечного  для малюка.
  • Cамостерилізуюча пляшечка LOVI - не вимагає стерилізації в окропі або в будь-якому додатковому стерилізуючому обладнанні (паровий або електричний стерилізатори). Ця пляшечка може бути легко простерилізована в мікрохвильовій печі. Спеціально спроєктований ковпачок дозволяє простерилізувати пляшку і всі її комплектуючі всього за 1,5 хвилини. Досить в ковпачок налити відповідну кількість води, помістити в неї всі елементи пляшечки, накрити пляшкою і поставити в мікрохвильову піч.

Насолоджуйтесь початком материнства разом з LOVI!