Фото - Айлі та Пуфі – дизайнерські іграшки з брендовим гардеробом!

Айлі та Пуфі – дизайнерські іграшки з брендовим гардеробом!

Користь м'яких іграшок для дітей

Контакт дитини з іграшкою – неоціненний.  М'яка іграшка грає величезну роль у  розвитку малюка. Завдяки спілкуванню з м'яким другом, дитина пізнає світ, розвиває комунікативні здібності, вчиться  етикету та гігієни: вітається, запрошує за стіл, пропонує разом помити руки, вчасно лягає спати.

Улюблена іграшка – це справжній психолог для дитини. Вона піднімає настрій, підтримує у дорозі, заспокоює у дитячому садку. Як справжній друг розділяє усі хвилювання дитини . А ще іграшка дарує дорослим трішки дорогоцінного часу, поки малюк спілкується й розважається із плюшевим улюбленцем.

Купити м’яку іграшку

Як купити м’яку іграшку, щоб вона була безпечна й цікава для дитини? Усе залежить від віку малечі.  Великі іграшки краще залишити на подарунок для старших діток, а малюкам купити іграшку, яку зручно брати з собою.  Дівчатка більше звертають увагу на ніжні нюдові відтінки, а хлопчики - на однотонні бежеві, темні та сірі. Діти в захваті, якщо іграшку можна переодягати. Особливо коли є вибір різноманітного одягу.

Безпечні еко іграшки ТМ ELFIKI створені з турботою про розвиток дітей      

Айлі та Пуфі – милі ельфікі, хлопчик та дівчинка, які стануть для дитини найкращими друзями. Разом з ельфіками варто купити одяг для іграшок. Дизайнери створили п’ять стильних образів для Айлі та Пуфі.  Влітку дитина одягатиме своїх друзів у легкі сукеночки та шорти, а восени – у трендові курточки. Завдяки зміні образів, дітки в ігровій формі познайомляться з  порами року та навчаться одягатися згідно сезону.

 Ельфіки – стильні та модні! Малеча не захоче розлучатися з іграшкою й з-задоволеням  братиме у садок. Завдяки брендовому гардеробу іграшка щоразу виглядатиме іншою: стильною та модною.

 Іграшки та одяг ТМ ELFIKI виготовлені з високоякісних, гіпоалергенних, приємних на дотик матеріалів. Іграшки абсолютно безпечні для діток від трьох років.  Навіть після прання іграшки не втратять свій чудовий зовнішній вигляд.

Різноманітні образи ельфіків сприятимуть розвитку фантазії, емоційного інтелекту, комунікативним здібностям та творчого потенціалу. 

 Кожна іграшка запакована в оригінальну брендову коробку і стане презентабельним подарунком.Коробка виготовлена з міцного картону й буде чудовим ліжечком для ельфіка!

Замовляйте іграшки ТМ ELFIKI у нашому інтернет-магазині й будьте впевнені, ви обираєте найкраще!