Фото - Конструктор «Їжачок» - тренуємо дрібну моторику

Конструктор «Їжачок» - тренуємо дрібну моторику

Що таке дрібна моторика і як її розвивати

Дрібна моторика рук  - це злагоджена та уміла робота наших пальців. Вона називається дрібною, бо пальці змушені виконувати складні та точні рухи.

На кистях наших рук є безліч точок від яких ідуть імпульси в центральну нервову систему. Фахівці запевняють, масажуючи певні ділянки, можна впливати на роботу внутрішніх органів та систем.

Масаж великого пальця підвищує активність головного мозку. Масажуючи вказівний палець, можна впливати на шлунок, а середній – на кишківник. Безіменний палець відповідає за роботу печінки та нирок, а мізинець – за серце.

Виявляється, чим краще розвинуті дрібні рухи пальців, тим гармонійніше розвивається людина. Вчені вже давно виявили прямий зв'язок розвитку дрібних рухів руки з розвитком мовлення. Отже, чим більше ваш малюк працюватиме своїми пальчиками, тим швидше він почне чітко розмовляти.

Коли варто почати розвивати дрібну моторику рук

Розвивати дрібну моторику рук варто з перших місяців життя малюка. Молоді батьки по кілька місяців одягають дитині рукавички, бо бояться, щоб крихітка не подряпала себе. Однак, як тільки період новонародженості мине, а це перших двадцять вісім днів, дозвольте дитині досліджувати ручками світ. Обрізуйте нігтики й дозволяйте малюкам торкатися безпечних предметів, що їх оточують. Знаменитий вірш про «Сороку-ворону» треба розповідати дітям не лише для забави, а щоб пальчики тренувалися. Адже малюку до року дуже складно самому загинати пальчики окремо один від одного. Тому  подібні ігри дуже корисні.

Купити конструктор для розвитку моторики рук

Коли дитина підросте, малювання, ігри з пластиліном, мозаїками та конструкторами мають стати щоденним ритуалом для тренування дрібної моторики рук.

Усі без винятку діти люблять складати конструктори. Малюки можуть годинами фантазувати й будувати різні конструкції. Фахівці бренду WADER створили унікальний конструктор «Їжачок». Всі деталі зроблені зі спеціальними голочками-пазами,  які допомагають міцно закріпити елементи й впливають на розвиток моторики. Під час гри відбувається точковий масаж дитячих долоньок, що дуже корисно для розвитку дитини.

У нашому інтернет-магазині можна замовити тематичний конструктор «Їжачок» .  Дванадцять невеликих ігрових моделей  з яких можна скласти наступні іграшки: млин, літак, місяцехід, лицар на коні, лицарі, замок принцеси, космічний апарат, екскаватор, джип, гоночне авто, гелікоптер або бульдозер.  Великий конструктор «Їжак» складається з 500 елементів! Це ідеальна іграшка для діток  1+ Головна особливість конструктора – він ніколи не набридне, адже щоразу малюк складатиме іншу іграшку.

Конструктори WADER –  бездоганна якість в кожній деталі. Грайтеся та розвивайтеся разом з нами!