Фото -      Дитячі пляшечки: секрети вдалого вигодовування

Дитячі пляшечки: секрети вдалого вигодовування

Користь і природність грудного вигодовування - незаперечна, але в багатьох випадках доцільно використовувати дитячі пляшечки. Іноді пляшечка стає чарівної «паличкою-виручалочкою» для мам.

• У вас не виробляється молоко, його занадто мало або з певних причин лікар не рекомендує годувати грудьми? Не турбуйтеся - дитячі пляшечки дають можливість повноцінного вигодовування малюка сумішами.

• Вам необхідно вийти на роботу, і ви не зможете годувати малюка грудьми регулярно? Хтось із родичів може годувати дитину з пляшечки заздалегідь зцідженим молоком.

• Ви збираєтеся зі своїм карапузом на прогулянку або в подорож? Для цих випадків немає нічого кращого і зручнішого за  пляшечки для годування.

• Вашому малюку пора переходити на пюре і кашки? Значить, прийшов час купити дитячу пляшечку.

А щоб годування з пляшечки було максимально корисним, варто дотримуватися деяких рекомендацій.

Чистота і гігієна на першому місці

Завжди мийте руки перед тим, як готувати суміш і давати пляшечку малюку. Крім того, необхідно ретельно мити саму пляшечку, розібравши її на компоненти. Зручно, якщо пляшка має широкий отвір - тоді її легше і мити, і наповнювати.

Після миття пляшечку потрібно простерилізувати, щоб забезпечити максимальну гігієнічність. Класичний спосіб – обдати пляшечку окропом. Ідеально, якщо пляшечка виготовлена ​​з матеріалу, який добре переносить тривалу температурну обробку - наприклад, скла. Тоді ні зі стерилізацією, ні з заморожуванням немає жодних турбот.

Легкість і зручність для маленьких ручок

У 3-4 місяці можна вже давати малюкові самому тримати пляшечку для годування. Природно, що вона не повинна бути важкою. Ви запитаєте, а хіба бувають легкими пляшечки зі скла, яке ми згадували в попередній рекомендації?

Так, бувають, адже сучасні розробки дозволяють поєднувати, здавалося б, непоєднуване. Дитячі антиколікові пляшечки Canpol babies  виготовляються за новою технологією з міцного скла, що робить їх одночасно легкими і стійкими до температурної обробки, а також ідеально гладкими і прозорими, стійкими до «фарбування» їжею.

Подумаємо про безпеку та екологічність

Сьогодні, як ніколи, хочеться оточити своїх малюків безпечними і екологічно чистими речами. Давно пора подумати і про навколишнє середовище, від стану якої залежить в кінцевому підсумку і людське здоров'я. Розуміючи, як важливо жити в гармонії з природою і цінувати її, фахівці Canpol babies створюють дитячі антиколікові пляшечки з екологічного і безпечного для малюків матеріалу. Він придатний до подальшої переробки і розкладається природним способом. Таким чином, використовуючи ці пляшечки, ми зберігаємо світ в чистоті для наших дітей.

Можливість повернутися до грудного вигодовування

Сьогодні, як ніколи, хочеться оточити своїх малюків безпечними і екологічно чистими речами. Давно пора подумати і про навколишнє середовище, від стану якого залежить в кінцевому підсумку і людське здоров'я. Розуміючи, як важливо жити в гармонії з природою і цінувати її, фахівці Canpol babies створюють дитячі антіколікові пляшечки   з екологічного і безпечного для малюків матеріалу. Він придатний до подальшої переробки і розкладається природним способом. Таким чином, використовуючи ці пляшечки, ми зберігаємо світ в чистоті для наших дітей.

Колікам - рішуче «ні»!

Малюки часто страждають від кишкових кольок, і в багатьох випадках причиною цього стає заковтування повітря і змішування його з дитячим харчуванням. Щоб цього уникнути, варто використовувати антиколікові пляшечки зі спеціальними вентиляційними клапанами на сосках, які дозволяють малюкові спокійно дихати під час смоктання,  не захоплюючи повітря.

Точність - якість дбайливих мам

Якщо ви використовуєте суміші, дуже важливо точно дотримуватися рекомендацій виробника, вказаних на упаковці. Від правильних пропорцій залежить якість суміші, її насиченість корисними речовинами і, знову ж таки, відсутність кольок та інших неприємностей з животиком у малюка. Метод «на око» тут не підійде - краще використовувати пляшечки з точною і зручною мірною шкалою.

Так, ніхто ще поки не винайшов нічого кращого грудного вигодовування. Але по-справжньому хороші дитячі пляшечки вже виготовляє ТМ Canpol babies !

Антиколікові дитячі пляшечки від Canpol babies ідеально втілюють всі рекомендації. Скористайтеся сучасними розробками, заснованими на багаторічному досвіді, турботі про малюків і повазі до екології. Успішного вам вигодовування!